Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oporba

Marketing

U Hrvatskoj više nisu nesigurni samo pederi

Ubojstvo iz dosade, koje se očitovalo na slučaju Luke Ritza pokazalo je kako više nije bitno jesi li Hrvat ili nisi, bijele ili tamne boje kože i slušaš li cajke ili rock.

Krv

Osim što će ova godina biti zapamćena po gospodarskim problemima, zasigurno će se pamtiti i po brojnim premlaćivanjima i ubojstvima koja su se proteklih mjeseci dogodila u Zagrebu i okolici. Ukratko, u Hrvatskoj više nisu nesigurni samo pederi.

Nesigurno žive novinari. Ubojstvo Ive Pukanića pokazuje kako svi oni koji se, bez obzira odakle im određeni podatci za pisanje i s kim se sve družili, bave novinarstvom više nisu sigurni. Pazite što pišete!

Nesigurno žive odvjetnici i njihova djeca. Koliko god pričali o pravnim problemima u Hrvatskoj i nefunkcioniranju pravne države na putu u Europsku uniju, taman na korak do kraja pregovora s EU dogodi se stravično ubojstvo kćerke poznatog odvjetnika. Pazite koga branite!

Nesigurno žive gospodarstvenici. Bez obzira na koje načine stjecali bogatstvo, legalno ili ilegalno. Nakon premlaćivanja nekih od poznatih gospodarstvenika u Hrvatskoj više ni taj krug ljudi nije siguran. Pazite tko su vam poslovni partneri i ne pokazujte koliko imate love!

Nesigurno žive građani i mladi. Ubojstvo iz dosade, koje se očitovalo na slučaju Luke Ritza pokazalo je kako više nije bitno jesi li Hrvat ili nisi, bijele ili tamne boje kože i slušaš li cajke ili rock. Dovoljno je da te netko napadne iz dosade i na kraju ubije samo zato jer si ti živ i zašto što mu bezrazložno smetaš.

Kada ćemo ući u Europsku uniju? S ovakvom praksom i ovakvom crnom kronikom koja je stigmatizirala 2008. godinu, Hrvatska neće ući u EU ni 2010. ni 2012. godine.


Post je objavljen 27.10.2008. u 21:51 sati.