Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

GLASNIK br.4 (27.10.2008.) - 2.HMNL-sjever

--- U Ponedjeljak (27.10.2008.) u 12,10 sati primili smo putem elektronske pošte od Povjerenika natjecanja (Z.Dodig) GLASNIK br.4 od 28.10.08.god., primili smo Glasnik br.4. jedan dan prije od datuma koji piše na Glasniku.

Iznenađeni smo pisanjem u Glasniku i to :
1.- Ne piše ništa o ODLUCI (17.10.08.) MNK"MARTINOVKA" da istupa iz daljnjeg natjecanja a razlog istupanja je donjeta SUSPENZIJA (13.10.08.) koja nije u skladu Propozicija natjecanja 2.HMNL od strane Disiplinskog suca (Lj.Puljića).
2.- Ne piše ništa o odluci Disiplinskog suca (Lj.Puljića) u vezi njegovog OPOZIVA SUSPENZIJE koju je donio 23.10.2008.god. u vezi njegove donjete SUSPENZIJE od 13.10.2008.god.
3.- Ne piše ništa o odluci (23.10.08.) uprave MNK"Martinovka" da OPOZIVA svoju ODLUKU (17.10.08.) o istupu iz lige i da nastavlja natjecanje jer je disiplinski sudac donio odluku OPOZIVA SUSPENZIJE(23.10.08.) a koja je u skladu Propozicija natjecanja 2.HMNL.
4.- Temeljem OPOZIVA SUSPENZIJE (od 23.10.08.) Disiplinskog suca (Lj.Puljića) ,Povjerenik lige(Z.Dodig) ne može neodigranu prvenstvenu utakmicu seniora 3.kola između MNK"Orkan - Zagreb" - MNK"Martinovka" registrirati 3:0 b.b. zbog nedolaska gostiju (Martinovke) jer klub nije kriv što se utakmica nije odigrala i što se vidi iz donjete odluke Disiplinskog suca Lj.Puljića (23.10.08.) o Opozivu suspenzije. Povjerenik lige Z.Dodig treba donjeti odluku da se odgođena utakmica naknadno odigra i dogovoriti se sa klubovima termin utakmice i kako platiti troškove odigravanja.
5.- Disiplinski sudac Lj.Puljić ne može kazniti klub Martinovku zbog nedolaska na utakmicu 3.kola seniora (svi su bili obaviješteni od Martinovke da neće doći i razlog nedolaska), pogotovo nakon donjete svoje odluke o Opozivu suspenzije.
Da bude smješnije kažnjavanje kluba OPOMENOM i to po Disiplinskom Pravilniku HNS-a (koji član?) ,klub se ne može kazniti OPOMENOM.
6.- Tablica uspješnosti (nakon četvrtog kola)je neispravna klub Martinovka i Orkan nemaju odigranih 4 utakmica, Orkan ima manje 3 boda i manje 3 postignutih golova a Martinovka ima manje tri primljenih golova. To se treba ispraviti.
7.- Ne piše da se povlači Prijava Povjerenika lige (Z.Dodiga) protiv MNK"Martinovke" i to za:
a) - nedolaska na utakmicu seniora 3.kolo
b) - neplačanja troškova 3.kola službenim osobama
c) - i registraciju utakmice 3. kola seniora rezultatom 3:0 b.b. (Orkan-Martinovka)
d) - i u vezi zahvale svim klubovima osim Martinovke ( plaćanje kotizacije) to treba ispraviti jer je zločesta ta zahvala i što se ima zahvaljivati, još malo pa će se zahvaljivati što i klubovi su odigrali utakmicu !?.

To sve bi trebalo biti objavljeno u GLASNIKU - 2.HMNL-sjever i na Web Portalu 2.HMNL-sjever (www. malinogomet INFO). Makar sumljamo da će to tako biti znajuči rad POVJERENIKA (Z.Dodiga) i DISIPLINCA (Lj.Puljića).

No trebalo bi se još štošta objaviti u glasniku i to:
1.- Što je u vezi ŽALBE (14.10.08.) kluba SOKOLI na utakmicu 2.kola (Zagreb Puljić - Sokoli) koja je preosljeđena disiplinskom sucu Lj.Puljiću i članu komisije za žalbe I.Puljeku.Napisati koji je razlog žalbe da drugi klubovi budu upoznati.
2.- Što je u vezi odluke o kazni MNK"Zagreb1" u vezi loše organizacije utakmice 2.kola po prijavi delegata M.Klepe. Klub se ne može kazniti OPOMENOM (po kojem članu DP HNS) i zašto se ne napiše koji su to propusti kod organizacije (da drugi klubovi ne naprave takove propuste).


NA KRAJU JOŠ MORA SE SASTATI PREDSJEDNIŠTVO KLUBA DA PODNESE ŽALBU U VEZI REGISTRACIJE UTAKMICE 3.kola REZULTATOM 3:0 b.b. za MNK"ORKAN ZAGREB" i KAŽNJAVANJEM KLUBA OPOMENOM.

Post je objavljen 27.10.2008. u 13:00 sati.