Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

puste maštarije o naslovu prvaka ..samo to..

...Jao!!!!!....


..KAD SE SRUŠI SVE..


Photobucket

treba li uopće šta komentirati na temu utakmica Zadar Hajduk?! Hajdukovci su popušili SVE..ama baš sve..
Još je i Belupo NEKIM ČUDOM OD PENALA u posljednjim minutama dobio doma utakmicu,dok je dinamo prodao foru s nekim famoznim virozama..ma hajde,tko je tu lud?!...eipdemija se širi Zagrebom,aha..EPIDEMIJA UMORA I STRAHA..eh..al Hajduku se sve nakupilo..

WELIKI UPITNIK..OSVETA JE BAŠ SLATKA..

Photobucket

Marin Ljubičić bio je najbolji igrač utakmice.iRONIČNO,prije par mjeseci hajduk ga se odrekao..poznata mi je od nekud ta priča..hmm..bilo je puno takvih ''PROMAŠAJA''..Luka Modrić,Srđan Lakić i još brojni..Trebali bi se malo zapitati u hajduku jesu li zavrijedili 'bili' dres ovi 'biseri' koje danas Hajduk ima? O imenima nije potrebno govoriti...sve se vidi,sve se zna..



HAJDUK-SLAVEN - SVIJETA DVA,TAKO RAZLIČITA

Photobucket

Iskreno,nikad nisam cijenila Slaven ni 5% u odnosu na Hajduka. Razlog je jednostavan.hajduk ima sjajnu povijest-nažalost danas je se blati,imaju najbolje i najvatrenije navijače-Torcidu-u Kc je to više nalik kazalištu,čuje se sve,najmanje nogomet..poljuska ljepotica..Gradski stadion čine samo nešto tipa zapadna tribina,niti se ne isplati otvarati nove tribine jer se i ondje nakupi broj ljudi dovoljan da ih popuni..
Photobucket

ali Slaven ima nešto što Hajduk u ovom trenutku nema..igrače koji s ponosom igraju za svoj klub..Golgetera Vrućinu koji ne živi u oblacima kao naš Kalinić..svi za jednoga,svi za pobjedu-i rezultati su tu.


MAŠTA MOŽE SVAŠTA


Kalinić?..eh..ako ne može zabiti gol u Hnl kako će onda u španjolskoj ligi za kojom toliko čezne?!

Photobucket
KALININJO,spusti se na zemlju...nisi u Valenciji,nema ni reala ni barce..još si uvijek u hnl..a s druge strane stoje momčadi koje bi barca smrvila a hajduk izgubi praktički već dobivene utakmice

VUČEVIĆEV GAME OVER
Photobucket

ovo je očito još jedna prosječna sezona.....trebat će još vremena da se razvije pravi hajduk,ekipa za pobjede...ovo je sve neko lutanje..žao mi je što je Vućević podnio ostavku..on je najmanje kriv za ove neuspjehe..


Photobucket
e,moj Hajduče..toliko nade i vjere..Za potpuni debakl..



Post je objavljen 26.10.2008. u 19:31 sati.