Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Ekspresno do nova tri boda



Kako se i očekivalo, malonogometaši Potpićna 98., s pola su snage, u labinskoj Sportskoj dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ svladali zagrebačku Uspinjaču u okviru četvrtog kola Večernji prve hrvatske malonogometne lige sa 4:2. Igralo se pred tristotinjak gledatelja a susret je gotovo bez pogreške odsudila sudačka dvojka, Marinko Ćosić iz Varaždina i Nikola Petrir iz Kašine. Nakon prvih dvadeset minuta domaći su vodili sa 3:1.



Iz labinske Sportske dvorane izravno za LabinSport: Elvis Uravić


PRVO POLUVRIJEME

Prvi su zaprijetili domaći u drugoj minuti. Bomba Alena Lalića samo je uzdrmala vratnicu gostujućeg gola.

* 1:0 LALIĆ u 4. minuti


Samo dvije minute kasnije Alen Lalić je neusporedivo precizniji i domaći dolaze do prednosti. Asistira je Dalibor Radusin a Lalić pogodio sa šest metara.

Nastavak donosi mirnu igru bez ozbiljnijih pokušaja da se ugroze suparnički vratari. Tek u devetoj minuti prva prigoda gostiju. Penava izlazi sam pred Funčića ali ga vratar domaćih nadmudruje i odnosi loptu. Dva minuta nakon toga minijatura Radsuina ali i dalje ostaje 1:0 za domaće.

* 2:0 KEVEN DRNDIĆ u 12. minuti

No samo minut potom ipak 2:0 za domaće. Precizan i jak udarac Kevena Drndića sa desetak metara završio je u gostujućoj mreži.

* 3:0 KEVEN DRNDIĆ u 13. minuti

Trinaest minuta je donijela i treću loptu u mreži vratara Uspinjače Kneza. Nanovo je dobro ciljao i još bolje „opalio“ Keven Drndić.

Jedina novost u naredne dvije minute, kad je labinska dvorana u pitanju čak više i ne, da se semafor kvario u nekoliko navrata.

* 3:1 NOVAČKI u 16. minuti

U šesnaestoj minuti prelijepa akcija gostiju koju je Novački okrunio još ljepšim golom sa šest-sedam metara.

Ponovno je jedina važnija ćinejnica, ne i novina, da se do kraja poluvremena semafora kvario u nekoliko navrata.

.

DRUGO POLUVRIJEME

Nastavak započinje nanovo u igri na sredini terena bez izrazitijih prijetnji prema Funčiću i Knezu.

* 3:2 PENAVA u 23. minuti

Prvi prijete i pogađaju gosti u dvadeset trećoj minuti. Penava je odlično pogodio nakon svog solo-prodora.

Odmah na suprotnoj strani odličan šut Novoselca ali i još bolja obrana Kneza.

* 4:2 PATRIK DRNDIĆ u 25. minuti

Domaći kao da se tek bude nakon što im gosti dolaze na korak zaostatka. Prekrasna asistencija Radusina za Patrika Drndića, koji velemajstorski, kroz noge Knezu, šalje četvrtu loptu u gostujuću mrežu večeras.

Prvo ozbiljnije uzbuđenje u tom periodu igre isključenje je Frane Fatovića u trideset drugoj minuti pa su domaći do trideset četvrte minute bili u brojčanoj igračkoj prednosti koji ipak nisu kapitalizirali.


Izvješće s Labinsporta





Post je objavljen 26.10.2008. u 07:47 sati.