Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amarissa

Marketing

I'm lost without you

Lagala bi kad bi rekla da mi je ovo prvi susret sa blogosferom. Zapravo imam već dugi staž u tome ali zadnjih pola godine sam se isključila iz bilo kakvog iskazivanja nekog svoga mišljenja. Zadnjih pola godine nisam ni htjela razmišljati.
Zašto sam opet pokrenula blog? Na životnoj sam raskrsnici i dobila sam potrebu za istresivanjem svega što mi padne na um. A on je doista čudna biljka koja varira ovisno o danu i vremenu.
Primjerice prije dvije večeri sam se imala naći sa prijateljicom koju odavno nisam vidjela. Obje u svom filmu, ona u pravom obiteljskom životu- dijete, muž, posao, ja u poslu većinu dana i konačno se odlučimo naći na jednoj kasnoj kavi u 8.30 navečer iza njenog posla. Uglavnom moj autobus je dosta uranio. Iskrcala sam se stanicu dalje kako bi ubila vrijeme uz malu šetnju do našeg mjesta sastanka. Inače dosta prometna ulica tu večer je neobično bila prazna. Iskrcavši se iz autobusa zastala sam na stanici i pogledala u tu pustoš. Upalila sam mp3 i počela je svirat laganica za koju sam tek nedavno doznala. Još trenutak sam stala na stanici i gledala u smjeru iz kojeg je trebala prijateljica promoliti ali je nije bilo. Pusta ulica osvijetljena slabim svjetlima gradske rasvjete nije davala nikakve znakove života. Uputila sam se na mjesto sastanka i shvatila sam da ovakav banalan doživljaj trebao taj dan.
Nakon cjelodnevnog prepucavanja sa ljudima na poslu ta pustoš ulice, mrak, slaba rasvjeta i lagani vjetar koji je pirkao i davao do znanja da je ipak sredina desetog mjeseca su djelovali opuštajuće. Lišće sa okolnih drveća gonjeni vjetrom su letjeli po zraku, a ja sam pokušala misli dovesti u red i jednostavno uživati u trenutku. Konačno shvaćanje da treba živjeti za male trenutke koji znače nekad više od velikih stvari. Delta je svoju „lost without you“ privodila kraju taman kad sam i ja završavala svoju kratku šetnju. Prijateljica me prestigla i došla prva.
Mogu reći da mi je na trenutak bilo krivo što sve nije trajalo duže. Pored prirodnih metoda opuštanja čovjeku sigurno ne trebaju nikakvi spa tretmani!

Post je objavljen 25.10.2008. u 23:46 sati.