Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Feast II: Sloppy Seconds (2008)

(r: John Gulager)

Image Hosted by ImageShack.us

Feast II je počeo odlično, nastavljajući tamo gdje je prvi dio stao. Ponovno imamo upoznavanje s likovima, moglo je i bez toga, ali svidio mi se sav taj Grindhouse feeling, deda (čudom preživjeli šanker iz prvog dijela) rasipa jebačke one linere, lezbo moto banda, čudovišta napadaju gradić, krv i ekstremiteti posvuda, par dobrih fora...

Image Hosted by ImageShack.us
Pic burger!

Odlična je scena "obdukcije" i onoga što slijedi nakon toga. Ali nekako što film više odmiče sve se više vrti u krug. "Fora" s djetetom mi je bezveze, a s babom koja nikako da umre su stvarno pretjerali! Barem je pola sata filma viška! Najviše sam popizdio na kraju, kad je konačno moglo biti zanimljivo - krene odjavna špica!

Image Hosted by ImageShack.us

Dobra ideja koja je definitivno mogla biti bolje iskorištena. Ja bi recimo u sceni kada ona ženska sanja u trgovini svog ljubavnika pa s njega krenu padati crvi napravio da je u stvarnosti ševi jedan od ljepotana. Mada ni scena natezanja mačke nije za odbaciti. Šteta.
Krvi ima na litre, lijepo je nacrtana, ima humora, ali ima hrpa stvari koje su jednostavno naporne za gledanje. Da ne zaboravim spomenuti i drkanje s kamerom. A i film se prekida kad krene akcija.

Image Hosted by ImageShack.us
Čini mi se da je smisao cijelog film bio skinuti ove pice.

Završna misao
Iako film ima dosta toga što me smeta, prvih negdje pola sata je bilo odlično, drugi dio je na trenutke bio zanimljiv, na trenutke nepodnošljiv, ali najgore je što su tako sjebali kraj. Da su izbacili nesmiješne fore s babom koja se raspada i ubacili malo akcije na kraju sigurno bi dobio još koji bod.

Ocjena: 5/10




Post je objavljen 28.10.2008. u 21:27 sati.