Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

9. kolo

Dubrava je danas protiv Ponikvi zabilježila dvije pobjede i dva poraza.
Očekivana pobjeda 98. godišta rezultatom 0:2 - Klaić i Malkoč - iako je prilika bilo i za malo veću gol razliku.
Teška pobjeda 99. godišta - na poluvremenu 0:2 (Čibarić, Vidović), odmah potom dva brzinska gola domaćina za izjednačenje te do kraja pritisak Dubrave koji je donio još dva gola tj. autogola pripisana Statovciju i Prenkpalaju.
Zagići su odigrali slabije partije. Stariji su primili 4 i postigli tek jedan pogodak (Bosnar), dok se od mlađih Dubravaša danas nitko nije upisao u listu strijelaca a golman je čak tri puta vadio loptu iz svoje mreže. I dok trener 00. godišta i dalje muku muči sa kratkom klupom, čini se da je problem trenera 01. upravo prevelika klupa.
Ne želeći posebno komentirati igru domaćina i stručnost sudaca, želimo Upravi našeg kluba - predsjedniku, voditelju škole itd. - skrenuti pažnju na uvjete u kojima rade djeca u nog. klubu Ponikve. Osim glavnog terena i do njega pomoćnog koje se upravo uređuje, imaju DVA (veće i manje) igrališta s umjetnom travom, uredne svlačionice, sanitarne čvorove i klupske prostorije, a baš svi koji imaju bilo kakve veze s klubom obučeni su u jednoobraznu klupsku opremu, koju im nabavlja ekskluzivni dobavljač a sami je plaćaju. Ako dodamo još i novu službenu web stranicu kluba, sve izgleda vrlo reprezentativno i ostavlja dojam ozbiljnog kluba. I još nešto: klub je osnovan 1945. godine, ima oko 250 klinaca u nogometnoj školi a seniori se natječu u 4. lizi HNS-a. Isto kao i Dubrava!
B momčad limača Dubrave pobjedila je ekipu Dragonošca rezultatom 1:5. Strijelci su bili: Budimir 2x, Mioč 2x i Udovičić 1x. Čestitke!

Post je objavljen 25.10.2008. u 15:19 sati.