Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Tko je "KUM" ?

Znam da su ovih dana mnogi pisali o tome ali jednostavno moram i ja napisati svoje misljenje o posljednjim dogadjajima.
Kakva smo mi to postali drzava ?
Djeca ubijaju djecu, mafijasi ubijaju novinare, odvjetnike, clanove obitelji, generali ubijaju neduzne ljude.
Bombe, pucanje, pljacke postali su svakodnevica u zivotu gradjana moderne i suvremene Hrvatske koja je na putu u NATO i Europsku Uniju.

Sve sto se desava vec godinama i na koncertima i na stadionima i na ulicama, vlast i ova i ona sve to mirno godinama do sada promatra i nisu nista poduzeli a sada bi preko noci sve promijenili zato sto to zeli Europska Unija a ne radi svojih gradjana.
Puno je onih koji oruzje nakon rata nisu vratili a policija je bila toliko fina pa ZAMOLILA gradjane da vrate oruzje.
Kako to smijesno zvuci, "zamolila", a koliko je racija napravljeno ?

Opozicija kritikuje vladajuce , a vladajuci daju obecanja i smjenjuju ministre svakih nekoliko mjeseci.

Kao obican covjek pitam se gdje je svemu tome kraj ?
Ne zelim kritikovati nikoga niti traziti krivce samo mi nije jasno da u jednoj tako maloj zemlji ima toliko kriminala i kriminalaca a policija do sada ne uspjeva nista ili gotovo nista.
Kada vec ne mogu uhvatiti izvrsioce nece sa velikom vjerovatnoscu uhvatiti ni nalogodavce.

Ovo sto se desilo Pukanicu i Ivani Hodak , svakako je uzasna stvar i mislim da Hrvatska od jucer i za dugo jos nece biti onakva za kakvu su se borili mnogi i ostavljali svoje zivote u Domovinskom ratu.

Vec 17 godina slusam kako su neki pokrali Hrvatsku sto privatizacijom sto na razne druge nacine, cak se za vecinu zna i koji su, ali do danas nitko radi toga nije zavrsio u zatvoru niti mu je oduzeta imovina.
Jesu li mozda ti "bogatasi" postali "osinje gnijezdo" u koje se ne smije dirati i radi toga sva ta ubistva ?
Svakako mislim da nije neki radnik koji radi u fabrici za 2500 Kn nalogodavac ovih strasnih zlocina.

Moje osobno misljenje je da dosta njih iz politike zna tko bi mogao biti "KUM" samo je bolje i sigurnije nista ne govoriti.
Za nekoliko dana zaboravit ce se i Pukanic i Ivana Hodak i Luka Ritz kao sto su se vec zaboravili i mnogi drugi do sada, a ako ne bude dobro opet ce smjeniti neke nove ministre.
Jedni ce cuvati milijune i fotelje, drugi ce pricati gluposti i davati prazna obecanja a narod ili "stoka sitnog zuba" ce zivjeti u strahu do sljedecih izbora kada ce doci i nova obecanja.
Onda ce opet opozicija kritikovati, vladajuci obecavati i hvaliti se kako su sagradili nove kilometre autocesta, a ako nesta nije dobro odmah smijeniti nekog ministra. To je rjesenje svega.

Zivot ide dalje, sutra je novi dan.



Post je objavljen 25.10.2008. u 12:02 sati.