Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/11paukova

Marketing

PS, 24.10.2008.

Našli smo se u 20,00 ispred Mjesne zajednice i otišli na terensku nastavu (u vrtić). Došli su: Jan, Filip, Maja, Valentino, Kristijan, Zvonimir, Karlo, Andrea, Mateja i ja. Pričali smo o daljnim izletima i akcijama, tko će ići na što i kako se moramo pripremiti. Pjevali smo pjesmu "Scout show" koja je tema ovogodišnjeg FIPA. Igrali smo lovice i primjetili da Filip vrišti ko curica, a Mateja trči ko picek. rofl Učili smo prvu pomoć - postupak pri prometnoj nesreći i neodgodivu prvu pomoć (kod krvarenja, nesvjesti, prestanka rada srca i prestanka disanja). Za kraj smo napravili poklič i dogovorili se da se vidimo sutra u 14 ispred OŠ Trnsko.
Cijenjeni gospodin, Domyan Alhaj - Dodo

U subotu, 25.10.2008. išli smo na predstavljanje udruga u Gornjem Stenjevcu. Stigavši tamo prvo smo bili na kratkom otvaranju, a zatim su se izviđači podijelili u četiri ekipe i igrali scoutball, a poletarci su igrali igre. Nakon napetih derbija, uslijedio je dugo iščekivani malonogometni turnir. Bilo je jako zabavno, nasmijali smo se nespretnim golovima i licima izobličenim od napora. I, naravno, Đebo je sve rasturio! ;D Okrijepili smo se finim grahom i još se malo poigrali u parkiću dok smo čekali da počne nastup. Poslušali smo par pjesama, pogledali nastup Zagrebačkih mališana, njihali se u ritmu pjesama mjesne klape i na naš zahtjev poslušali dvije pjesme dragog nam Denisa kojeg smo nagradili burnim ovacijama i pljeskom. Nažalost nismo sitgli pogledati njegov nastup s Raspjevanim gitarama jer smo morali nazad kućama, ali bit će još prilika!

Bili su: Dodo, Lory, Lopac, Maja, Dea, Mare, Zvonee, Karlo i Tino

Obavijest
U petak, 31.10.2008. će opet biti sastanak u 20,00 pa vas molim da donesete 80 kn za Klanjec da ne morate dolaziti u utorak (04.11.) na upravu.
Hvala, Mateja

Post je objavljen 24.10.2008. u 23:34 sati.