Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ucionicazamagicnastvorenja

Marketing

A ma jeste vi ovo čuli?!?IDEMO NA DRUGU CJELINU!!!Od sada prva godino, vaša je tema maaali dio mitologije!Prvo ćemo početi sa hipogrifima...nadam se da će vam se ova lekcija svidjeti!

Hipogrifi s vrlo ponosne zivotinje. Nemojte ih na nikakav nacin vrijedati, a kamoli mu iscupati preo. Morate biti vrlo oprezni. Kada mu prilazite morate se prvo pokloniti. To mora biti jako duboko. Nemojte previse treptati jer onda hipogrif gubi povjerenje u vas. Morate cekati dok vam se i on ne pokloni. Zatim mu morate vrlo oprezno i sporo prici. Zatim ga mozete pogladiti. Ako mu se doista svidate mozete i letjti na njemu, no ne nadajte se previse. Obicno se hrane malim zivotinjama, no ako zahtijeva pojedu sve sto ima se nade na putu. Od zivotinja naravno. S hipogrifom morate biti uvijek na oprezu. Svaki put kada ga vidite poklonite mu se, znao on vas ili ne. Za domacu zadacu napisite najmanje tri reda o hipogrifima. Mozete i uz to staviti neku sliku, kako god zelite.


A za vas druga godino, mali dio zmajskog pisma i rad sa zmajevima:kroćenje i let.


Zmajsko pismo područje je obavijeno tajnom. Sliči drevnim runama ali je samo malo drugačije.Oni su jedina stvorenja, osim ljudi, koja mogu govoriti, a ponekad kad je potrebno čak i pisati. Naročito je zanimljiva dobro poznata sklonost zapadnih zmajeva prema zagonetkama i jezičnim igrama.
Iako je zmajeve gotovo uvijek najbolje proučavati na terenu, postoje situacije kada se s njima nužno sprijateljiti ili privremeno ukrotiti.Dobar primjer takve situacije jest kada zmaj živi u neposrednoj opasnosti od ljudskih aktivnosti kao što su rudarenje ili sječa drveća. U tom slučaju zmaja valja preseliti na primjerenu lokaciju pri čemu valja paziti da na njoj več ne živi neki drugi zmaj.Jahanje na zmaju valja pokušati samo u krajnjoj nuždi ili u zmajev izričit pristanak. S dobrim uzdama i opremom moguće je ostvariti više manevara koji su i zabavni i korisni, a slijede prirodne obrasce koje zmaj koristi u letu kako bi drugim zmajevima označio granice svog teritorija.


Nemojte se razočarati, ali predavanja su mala....NIŠTA ZA DOMAĆII!!!

Post je objavljen 24.10.2008. u 19:49 sati.