Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Ah...svašta!!!!

Prvo da vam odmah ne pokvarim raspološenje onak jako...
jedna anketa...

Tom Kaulitz vs. Joe Jonas

glasajte za TOMA ovdje
trenutno Joe vodi, ali sad Amerikanci spavaju, tak da mi sad imamo prednost...Tom MORA preći u vodstvo!!! naughtynaughty

Dalje...
Za 4 dana počinje nagradna igra za Tokio Hotel Fan Party.
Natječu se fanovi iz cijelog svijeta.

A sad ono, nisam vas odmah htijela šokirati ali se sad stvarno pripremite...

Šok za fanove Tokio Hotela - vlasnik bordela želi otvoriti ''Tokio bordel''

Peter Baumgärtner (42) iz Mannheima je vlasnik bordela. Već preko 20 godina i posluäft” , čovjek kojeg mnogi označavaju kao ''svodnika'', ima bordele u cijeloj republici. Trenutno mu pripada 7 bordela i po njegovoj izjavi, poslovanje ide jako dobro.
“…Čak i kada ide dobro, moraju se imati nove ideje i vizije... aben…seks na štangi više ne donosi novac... danas se kupcima mora ponuditi nešto više, i zato uvijek trebaju nove ideje...''.
Tako je biznismen opravdao svoju najnoviju ideju, koja je kod fanova Teenie-Benda Tokio Hotela, kao i kod izdavačke kuće i menadžmenta izazvala ljutnju.

Biznismen želi otvoriti novu javnu kuću s imanom ''Tokio Bordel''. Natpis na novoj kući, koja se treba nalaziti u blizini Bremena, je vrlo sličan prema izjavama očevidaca logu Tokio Hotela!
Pravni razlozi kažu da ovo ime se ne može koristiti osim ako:
“…U kući ne radi 7 azijatkinja... i mnogi klijenti ih vole,ime je sjetno i smješno, moj pravnik mi je rekao da sa imenom ne bi trebalo biti problema., i idući tjedan će cijeli projekt biti gotov…”
Od Universala, izdavačke kuće Tokio Hotela, kao i uvijek kada se radi o neugodnim pitanjima: Nikakva reakcija - Nikakav komentar!

Članak od 22.Listopada 2008.

Copy from Tokio Hotel Croatia

Od komentara na ovo ću se suzdržati, zato jer ih nebi bilo baš lijepo i primjereno ovdje ih napisati, a ne možete ni zamisliti kakvoga bi sadržaja bili...

pozz

Post je objavljen 24.10.2008. u 19:02 sati.