Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

TISUĆUSTOPETI POST- COOL LISTA

Budući da se zadnjih mjeseci na blogu nakotilo prosječnih blogera koji nit smrde nit mirišu, al uredništvo im je dalo krila stavljajući ih na famozne liste ili promovirajući ih na slične načine red i pravo mi je, blogerskim stažem izboreno, da pokušam barem neke pojedince izdići iznad močvare naslovnice.
Krenimo u daleke povijesne početke bloga u hrvata, kad se odmah pojavio i naravno ostao neprimječen od urednika, blog halter.ego, nažalost više ne postoji ni u tragovima, sigurno nadmočan blog u ondašnjoj konkurenciji silno hvaljenih trkačica. Od iste autorice su poslije nastali poni, heroine, jane doe, echoe, al nijedan mi nije imao tu snagu prvog. U to vrijeme sam se blogodružio i s mantom, aljetom, jednom beograđankom kojoj zaboravih nick, satie, kritizirao s medusom. Satie je još tu djelomično aktivna, izvanredna pjesnikinja i osoba, i nju sam upoznao kao i prethodnu uživo, uvijek potcjenjivana, na sramotu svih uvijek ostala na almost listi. Očekuje ovih dana dijete i još bloga. Rodila je i isto tako izvrsna pjesnikinja carica vrta, blogala cijelo vrijeme, nitko od urednika naravno ništa nije primječivao. Iz tog vremena mi na pamet pada i let u boji naopačke, ona još uvijek piše, razumijem što je samo na almost listi, preteško piše za prosječnog hrvata. Bugenvilija i wall su posebna priča, čitamo se, kako sam u razgovoru s wallom ustvrdio, od samih početaka, relativno kasno smo se počeli komentirati. Njena sestrica berlinerica je dugo na ovoj adresi ustrajavala samo s mojim komentarima.
Slijede novija blogoprijateljstva, mislim trillian i spidernet bi još mogla spadati u stara. Nedostaje mi trillian koja sve rjeđe piše, spidera pak nadzirem i na facebooku. Just4me isto tako sve rjeđe piše.
Jači od nas svih, po meni bez ikakvog opreznog odmaka s moje strane je pametni zub, favorit zg blog elite hybrid je mala beba u odnosu na njega. Tip je sa svojim pričama jednostavno jedinstven i nenadjebiv, nek mi wall i ekipa oproste. Bocacciozg i Loby M, kao nekad creativa su mi isto zanimljivi u tom smjeru.
Danielaland zaslužuje poseban pasus, cura van svih kategorija.
Kinky kolumnistica i smisao života 42, meni posebno drage, smisao su idioti uspjeli udaljiti od bloga, kinky im se zasad uspješno othrvava, iako kinky piše dugačke tekstove ne preskačem ni riječ.
Lutak je luda i sviđa mi se takva.
Auzmish zna što je pivo i socijalizam, te što su muškoženski odnosi.
Đusa cijenim kao velikog borca, 1971 mi je zanimljiv, ne znam obrazložiti.
Dobar Loš Zao, izuzetno zanimljiv, kratko ga vrijeme čitam.
Jimba sam u jednoj anketi stavio na prvo mjesto, trebalo je izabrati najboljeg blogera, sad bih bio oprezniji, stavio bih ga među prvih pet.
Amorfia, privlačna poput svog nakita, zibaldone poput svojih pjesama, uvjerih se i uživo.
Viola, što reći, slab sam na umjetnice.
Midnight madness, štrebere ne volim previše, ona je pala razred ;)
Sewen, ne volim muškarce veličati, odličan pjesnik, prekrasna obitelj, politički mi baš nije potkovan.
Skasku za predsjednicu, prihvaćam krik emancipiciranih blogerica !
Xiola, nikad dosadna iako sluša dosadnu glazbu .
Moja dizajnerica kika, ne biste vjerovali koliko je imala godina kad je napravila dizajn mog bloga, neću vam ni reći.
I na kraju levantica i njen mali pas. Muškarac je nije pustio da se sama nađe samnom, mislim da to sve govori, a o legendi neću trošiti riječi.
Volim ja i catwalk, bellistru,ludlud, unuku,caffeine i mnoštvo drugih koje sam zaboravio, dao sam si dvadeset minuti za spontani istinit post, evo rezultata, sad se sjetih deftona, jebiga, bit će tih još, roheryne...
P.S.-Pljuvat ću drugi put, još nisam dovoljno izazvan !
Prilažem za svoje blogomrzitelje najsvježiju neuspjelu autofotku :PPPPPPP
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 24.10.2008. u 19:01 sati.