Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Andreju muči veličina grudi, a Danijel je izbačen sa sata

Jučerašnji sukob Vukašina i Danijela izbio je zbog sasvim banalne stvari, ali se ispostavilo kako sukob ima dublje uzroke. Danijel očito nervira sve ukućane zbog svog kućnog odgoja. Sukob je izbio zato što je Danijel bio otjeran sa sata profesora Pajovića.


'Ti si ovdje samo student i moraš slušati!' - rekao je profesor Danijelu. Umjesto da posluša profesora Danijel je bio prilično bezobrazan i uzvratio: 'Moje mišljenje postoji i ako se ne slažem s vašim te imam na to pravo!'

Profesor ga je izbacio sa sata, tijekom odmora Danijel se obratio Vukašinu, koji je stao na profesorovu stranu. Kada mu je pokušao objasniti zašto ga je profesor izbacio, Danijel ga je srezao: 'Ajde Vukašine brate, nemoj da mi se obraćaš!' Vukašin je iznerviran tom rečenicom nasrnuo na Danijela, a potencijalnu tučnjavu zaustavio je Nikola P.

Vukašin je kasnije izjavio za Danijela da je 'bahati kreten', dok mu je kad je izlazio iz slušaonice rekao: 'Majmune, ajde u slušaonicu!' Danijelovo mišljenje o Vukašinu je također loše. Nazvao ga je iskompleksiranim bićem s kojim ne želi raspravljati.


Ljutiti Danijel Studenti su se složili da je Danijel bio bezobrazan prema profesoru, a Igor smatra da s njim uopće ne vrijedi razgovarati, jer je teška osoba. 'Ja sam imao najbolju namjeru, ali to je nemoguće!', zaključio je hrvatski predstavnik.
Pored različitih prepirki, trudnu Andreu izgleda muče samo njezina prsa. Osim što je ulovljena kako ih maže kremom, Andrea 'nije na čisto' s njihovom veličinom. 'Da li bi ti povećala sise, da ti ponude?', pitala je Jasminu. Jasmini nije bilo jasno zašto ju je to pitala, pa se skoro uvrijedila jer je smatrala da joj time Andrea želi reći da su joj premale. Andrea je rekla da je to nju netko prije pitao te zamišljeno ostala ležati u krevetu.

Adnan ima 'pomalo čudan problema s Anom. On naime više nije zaljubljen u nju i smatra da se Ana malo umislila: 'Ja ću s njom pokušati biti dobar, ali nju to sve diže, a to uopće više nije tako!', povjerio se Jasmini. Adnan naime ima djevojku Slađu, koja je plesačica u Operaciji Trijumf te iskoristi svaki trenutak da je vidi.


Adnan 'u letu' ljubi svoju novu curu plesačicu Slađu Vukašin je pak došao u sukob i s Adnanom. 'Ti samo znaš svirati narodnjake!', komentirao je Vukašin, na što je Adnan poludio i uzvratio: 'Dobro što su tebi narodnjaci?' 'Nama su to sve narodnjaci!', rekao mu je na to Vukašin.

Osim svađa koje su se zbile tijekom dana, Nikola P. i Nikola S. su se sukobili zbog kreveta. Tko je s kim spavao, bila je tema svađe, koja se nastavila dugo u noć. Adnan je bio ljut na njihovu prepirku te im je psovajući rekao da se prestanu svađati.




Post je objavljen 24.10.2008. u 16:29 sati.