Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nicijecure15

Marketing

**...Srce me boli duša mi vene jer znam da ti ne voliš mene. Ne želim patiti, suze liti...jasno mi je da NIKAD VISE ZAJEDNO NECEMO BITI...**

Ejjj ljudi, pozz svimawave. Ae vrijeme za novi post...pa cu eto ja malo nesto napisati, ako ce bit malosmijeh. A eto neznam odakle da krenem. Evo malo prije došla iz škole, i slušam pjesmupjeva jedina od zdravka čolića i poslednji let od sekecry, baš su mi dobre (tužne). U skoli sve super za sad...razred je jeeebeeen, jel da 1.a?zubo Cijeli dan se zajebavamo, smijemo serofl, a pod svakim odmorom samo...KANTINAnjami, a lol jebg. Pod velikim je najjače, trebalo bi to sve okupit sta kupimo za cijeli dan i slikat. A ocjenerolleyes...jel trebam uopce komentirat, al inace nije tak lose. Danas smo pisali test iz informatike i onak da sam imala jedan drugi salabahter koji je bio pravi mozd bi dobila 4, ovak 3mad...onak daaa teazubo (ma salim se, ne mislim ozbiljno) al sta se ja zalim tea ce 1 dobit cry. Ae tea bit ce bolje iduci put, ispravit ces ti to. Iz engleskog dobila 4 i hrv 3burninmad, mislim nz u cem je bio problembelj. I tak, pitala danas geografiju al dobro je da mene nije. Samo sam se već 2 puta sjebala i ja i tea i mateja. 2 puta smo pobjegle jer je rekla da ce pitat i kak smo otisle tak vec 2 puta uopce nije pitalaheadbang. Al nismo jedine, tu su jos i damir, nikola, gabrijela i mateathumbup. I odlucili smo da vise necemozubo...bar ne sa geografije. Onak razrednik nas je i razmjestio pod poduzetništvom i sjedim sa nikolomthumbup..ma legenda, sam crkavamo od smijeha pod nastavom i zajebava me. Ma plavusica malabelj. Pod poslovnim komunikacijama je preaktivanzubo. Nešt smo pričali o komunikacijama, valjd o neverbalnoj il tak nešt i kaže ti cabunka nikoli:'' Ti meni šalješ poruku, da profesorica cabunac meni ništa ne može, jel tako??'' i kaže nikola DArofl i kaže ti ona njemu ajmo pred ploču...al on ju je krivo skužio i kad joj je objasnio poslala ga je na mjestozubo. A jebg, možd niste skužili al da ste bili tam čuli biyes. Trebala bi nam se bura prebacit al jos nezna, ae nek se prebaci, baš mi falicry. Držim fige da joj daju da se prebacithumbup.
E nisam ovo rekla, mislim smotana sam ono vrlosmijeh. Negdje prije par tjedana išla ja pod odmorom kupit bon na kiosk i sad kupim ja i ukucam broj u mob i ona kartica što piše broj bacila u kantu kod tehničke i dobro. I dođem ja u školu gore kod učionice i da pogledam kolko sad imam na računu jer onda nisam i ja vidim imam isto kolko sam i imala prijeeek, ono ništ bolje rečenozubo. Htjela sam pucat u sebebang. Bacila 50 kn. I kasnije pod odmorom htjela ič al me ova čistačica nije pustila van i ja onda nini rekla da mi ode pogledat kasnije kad bude završila sa nastavom kad je imala 6 sati i ošla a ono prazne kante bile i nema bonacry. Onak da, inače karticu di je broj spremim u đep al ovaj put sam bacila i to baš kad nije primiopuknucu...mislim aj dobro lud. UUh sad vikend, tak trebano. Pa onda nedjelja, jel da didy? Ma naravnobelj. Danas dijana mora reč staroj za jedinice, nadam se da če sve dobro proč thumbup.
Ajd sad ču malo na ljubav prečicerek...da se malo ispucam. Hmmm...jedna osoba na koju se odnosi sve što pišem za ljubav i na naslove, mi se nekim slučajem javila, kak bi rekla. Napisao je tak neka sranja da mu ništ nisam vjerovalano. I da se sad ispucam. Što se mene tiče, ne mora srat i pravit budalu od mene, ne mislim ja bit njegova budalaburninmad. Ne mora mi se vračat, na neki način ne želim, al opet...Više ni ne pričamo i to več par mjeseci, mislim ak je njemu dobro, meni još boljeyes. Nek se vrati onoj svojoj glupači, pa nek njoj to sve govori. Što se mene tiče može otič i u Norvešku, nije me briga, njegova voljazubo. Ak me ne voli ovakvu kakva jesam, nemora, i opet...nije me brigazubo, njegova volja. On je imao svoju priliku i nije ju znao iskoristit. On ima svoj život i ja svojyes. Žao mi je što je sve ono završilo, al ipak sretna sam što je uopče trajalocry. A i da ga volim, to nije njegova stvar i on to neče znat ak mu ja ne kažem, a ne neka 10. osoba. Nije on jedini na ovom svijetu. Neču još reč ime ma da se može predpostavit ko je iako neki znajudead. Uostalom, mene zanima neko druginaughty, oooo daaa. Neču vam još ništ više rečzaliven. Ipak nam je didy sretna u ljubavi, jel da? Ma dacerek To bi bilo sve o ljubavi. Zapravo mislim da je to sve, opčenito za ovaj mjesecbelj. Mislim da iduči post če dijana napisat. Jel da?? Onak hočeš, nemoj mi reč da nečeš, bit če šamaranjayes. E da, dijana...moramo jedan dan do grada, da znaš malo švrljamo, znam da želišzubo. Eto možd stavimo neke slike još, prvom prilikom. Ae pozzam wave i kissmoj 1.a., bivši 8.b., anchy, monchy, didy, buru, ninu, mateu, vanu, natu, dunju, anu v. (jooj nju nisam dugo vidjelano), petru, bajana, ivana, igora ( to su dečki sa msn-a )thumbup, teu, mateju, vanessu, marka, nikolu, luku, mateu, nikolinu, irenu, ninu 2., tinicubelj i šečer na krajuzubo, jednog dečkacerek...ma pozzamwave i sve koji me znaju i ne znaju. Eto...sad oču puno komentara, jako sam se namučila da napišem ovaj post, ko zna kad če idučirofl. E i hvala svima koji se komentirali na prošlom postu, sam tak nastavitethumbup. Ajde vojim vas sveeeeeeeee..
Velika kiss...uživajte...

by:**...anchy:(...** cerek


Post je objavljen 24.10.2008. u 13:59 sati.