Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

VI. KOLO 2. Županijska liga NSKŽ

Odigrano. 28. 09. 2008. godine
N.K. „Dobra“ N/D – N.K. „E. Kvaternik“-Rakovica 5 : 2 (3:1)

Stadion u Novigradu
Gledatelja oko 80, Teren travnat-dobar za igru

Suci: glavni-Mario Matošević, pomoćnici: Tihomir Stipetić i Zlatko Dubić
Strijelci: 1:0 Poturica (26.min), 2:0 Grčić (36 min) 3:0 Mržljak (39 min), 3:1 Turkalj (45 min) 4:1 Grčić (51.min) 5:1 Mržljak (78.min), 5:2 Sabljak (87min).
Sastavi momčadi:
N.K. „Dobra“: Klarić, Pogačić, Frketić, Ivšić-cap, Baršić, Kolenc, Mejaški M.,Mržljak, Luke, Grčić, Poturica (još su igrali: Škarjak, Vranešić, Peretić, Sukanec)
N.K. „E. Kvaternik“: Ostrun,Sabljak,Pavlić,Božićević,Rapajić,Vidoš,Mesić,Turkalj, Došenović,Špehar,Sabljak (još su igrali: Rupčić, Jakovljević,Palian)

Sjajna predstava u VI. kolu pred domaćom publikom i rano vodstvo koje je već u 39. minuti prvog poluvremena naraslo na nedostižnih 3:0. U 51. minuti dosuđen nam je opravdano i kazneni udarac koji u vodstvo od 4:1 povećava Grčić preciznim udarcem sa 11.metara. U drugom poluvremenu dominiramo, održavamo razinu igre te kontroliramo utakmicu. Na kraju kao šlag na tortu u 78. minuti veznjak Mržljak povećava vodstvo na 5:1 sjajnim pogotkom. Lagani pad koncentracije pred sam kraj prvog pa onda i drugog poluvremena koriste gosti koji smanjuju na konačan rezultat utakmice. Za pohvaliti je opet vjernu i brojnu publiku. Ovom pobjedom popeli smo se za jedno mjesto na tablici te sada zauzimamo treće mjesto sa 15 bodova sa +17 gol razlikom kao i drugoplasirani VOŠK Belavići no oni imaju dva pogotka data više od nas. Sljedeće kolo je veliki drugoligaški Županijski derbi u Rečici između domaće ekipe Mladosti i Dobre, stoga pozivano sve naše simpatizere i navijače da nas dođu bodriti i pomoći nam tijekom derbija svojim vatrenim naviijanjem.


Post je objavljen 24.10.2008. u 01:07 sati.