Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

III. KOLO 2. Županijska liga NSKŽ

Odigrano. 07. 09. 2008. godine
N.K „Šišljavić“ - N.K. „Dobra“ N/D 0 : 5 (0:2)

Stadion u Šišljaviću
Gledatelja oko 100, Teren travnat-dobar za igru

Suci: glavni-Marko Medved, pomoćnici: nema
Strijelci: 0:1 Poturica (9.min), 0:2 Mržljak (32.min), 0:3 Škarjak (53.min), 0:4 Poturica (55.min) 0:5 Mržljak (58.min)
Sastavi momčadi:
N.K.“Šišljavić“: Karanović, Požgaj, Štefek, Lukić, Pavec, Đelekovčan, Jurčević, Lucijanić, Harambašić, Milin, Kljajić (još su igrali: Peretić, Novokmet,Hlaj, Herceg, Gaži)
N.K. „Dobra“: Klarić, Pogačić, Frketić, Ivšić-cap, Baršić, Mejaški I., Mejaški M.,Mržljak, Luke, Grčić, Poturica (još su igrali: Škarjak, Babić, Palajsa,Kolenc)

Tradicionalno težak protivnik, no agresivnom i napadačkom igrom te ranim pogotkom Poturice u 9.minuti utakmice, dali smo do znanja domaćinima da nemaju što tražiti protiv nas. Discipliniranom i odgovornom igrom već u 32 minuti povećali smo vodstvo na 0:2 i tim rezultatom otišli na odmor. U drugom poluvremenu krećemo ponovo napadački i u svega 5 minuta, od 53. do 58. minute igre postižemo još sjajna tri pogotka i povećavamo vodstvo na nedostižnih 0:5. Do kraja utakmice stvaramo još nekoliko polušansi no mreže su ostale netaknute. Za napomenuti je pohvaliti i odaziv naše divne publike koja se na stadionu u Šišljaviću okupila u zaista impozantnom broju i koji su bili naš dvanaesti igrač. Hvala im.


Post je objavljen 24.10.2008. u 00:54 sati.