Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ultimatebeyonce

Marketing

Novi i sexy Beyonce-in spot

Nikad guzatija Beyonce u novom seksi spotu uživa u spankingu (VIDEO)

Beyonce Knowles, odnedavno gospođa Jay-Z, u braku s poznatim rapperom i producentom, postala je još zamamnija - njena slavna guza nikada nije bila oblija. To se sasvim lijepo vidi u Beyonceinom novom spotu, izdanom nakon dvogodišnje pauze.

Čini se da je lijepa pjevačica pokušala pokazati kako je barem jednako ako ne i više seksipilnija od mačkaste Rihanne, koja, na njen užas, još uvijek tijesno surađuje s Jay-Zom, ali i od svoje mlađe sestre Solange koja je prije mjesec dama objavila svoj prvi video-broj.

27-godišnja R&B diva u trominutnom spotu za pjesmu "Ladies (Put A Ring On It)" neumorno treska pozadinom i balansira na vrtoglavo visokim potpeticama, te se s dvije djevojke koje joj jako nalikuju, upušta u vragolasti "spanking" (što bi značilo da se udaraju po stražnjicama).

I pri tome izgleda odlično - ili je to, zapravo, Sacha? Beyonce je nedavno, naime, priznala kako na pozornici i prilikom snimanja seksi spotova preuzima svoju drugu osobnost - neustrašive i divlje djevojke po imenu Sacha - jer je prava Beyonce mirna i stidljiva cura.

Post je objavljen 23.10.2008. u 16:42 sati.