Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

Upravni odbor HRK Širokog reagira na reagiranje HRK Međugorja

Image Hosted by ImageShack.us

Poštovani, jednostavno moramo reagirati na reagiranje HRK Međugorja, a nakon što su gospoda iz tog 'kluba' reagirali na tekst pod naslovom „HRK Međugorje-HRK Široki Pavone 0:10“ objavljen na Vašem portalu 19.10.2008. godine.

Braneći sebe u tom svom reagiranju oni prebacuju lopticu na posve drugu stranu, a što je vidljivo i kroz njihovu izjavu:

„Također, većina sudaca koji su sudili u Međugorju izjavili su da je to možda i najlakši teren za suđenje u BiH obzirom na korektnost domaćina i izostanak pritiska na suce kao što je to slučaj na većini rukometnih terena u BiH, pa tako i u Širokom Brijegu“ – navodi se u njihovom reagiranju.

Znači, prema njihovim konstatacijama ispada da su oni ta pozitivna manjina, a mi iz HRK Širokog Pavonea dio te negativne većine? A kod nas nikada nijedna utakmica nije prekinuta, a kod njih nešto takvo je vrlo česta pojava! Dakle, tko govori istinu?

Oni ističu korektnost među igračima obje momčadi, a to u ovom slučaju uopće nije bitno, jer takav brutalan napad na suca od strane protivničke momčadi mi iz HRK Širokog Pavonea nigdje nismo i ne želimo ubuduće doživjeti.

Prozivaju suce da su ih pokrali, a prozivati bi ih mogli i mi, jer koliko su puta pokrali našu momčad u posljednjih nekoliko godina slobodno bi se mogla napisati enciklopedija, međutim nikada nam ni na kraj pameti nije bilo da netko od naših igrača ili trenera udari nekoga od svih tih sudaca, pa stoga osuđujemo i ovakvo ponašanje igrača HRK Međugorja, jer sportski teren nije poligon za iskaljivanje bijesa bolesnog uma.

Nas u HRK Širokom Pavoneu uopće ne zanima kako će u ovom slučaju postupiti Disciplinsko povjerenstvo RS Herceg-Bosne, pod čijom ingerencijom se odvija sama liga, ali isto tako želimo ukazati da nikome nećemo dopustiti da pljuje po našem klubu i da netko tko uopće nije mjerodavan daje svoje viđenje po pitanju pritiska na suce u utakmicama koje se igraju u Širokom Brijegu, te svoje bolesne stavove iznosi putem sredstava javnog informiranja.

Gospodo iz Međugorja stoga očistite smeće u svom dvorištu, a tek onda prozivajte ostale, jer ako ste ovako bili 'gostoljubivi' na otvaranju sezone što mi iz ostalih klubova onda tek možemo očekivati u završnici sezone?

Srdačan sportski pozdrav,

Upravni odbor HRK Širokog Pavone


(www.ABCportal.info)

Post je objavljen 23.10.2008. u 10:34 sati.