Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelo1

Marketing

UDRUGA BL. IVAN MERZ & NATJEČAJ ZA STIPENDIJE


Natječaj je otvoren od 15. do 31. listopada, a uvjet za dobivanje stipendije je uspješno i redovno pohađanje škole ili fakulteta i slabije imovinsko stanje

Udruga Bl. Ivan Merz iz Splita i ove godine raspisuje natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima slabijega imovinskog stanja. Natječaj za akademsku godinu 2008./2009. bit će raspisan od 15. do 31. listopada.

Uvjet za dobivanje stipendije je uspješno i redovno pohađanje škole ili fakulteta i slabije imovinsko stanje, a od dokumentacije je potrebno priložiti: potvrdu nadležne službe o primanjima roditelja, prosjek ocjena u posljednje dvije godine školovanja, pisana preporuka župnika ili vjeroučitelja i razrednika, vlastoručno pisana Prijava s opisom materijalnoga stanja i stanja u školi.

Prijavu treba poslati na adresu Udruge (Držićeva 46a, 21210 Solin) do 31. listopada. Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Udruga Bl. Ivan Merz u protekloj je akademskoj godini 2007./2008. podijelila 110 stipendija; stipendije u iznosu od 500 kn mjesečno (ukupno 5000 kn) za studente i 400 kn mjesečno (ukupno 4000 kn) za srednjoškolce u intervalu 10 mjeseci uplaćivane su na broj žiro računa odabranih stipendista.

Iznos stipendija i ove će godine ostati isti, a broj stipendija ovisit će o iznosu sredstava kojih do početka podjele Udruga prikupi. Rezultati natječaja bit će objavljeni do kraja studenoga a prva rata uplaćena početkom prosinca. Udruga će nastojati prikupiti više sredstava kako bi što veći dio zamolbi dobio pozitivan odgovor.

Natječaj za dobivanje stipendija u tekućoj akademskoj godini Udruga raspisuje u mjesecu listopadu, a na njega se trebaju javiti svi koji žele konkurirati na natječaju - dakle i "stari" stipendisti. Financijska sredstva se odobravaju za tekuću akademsku godinu, svi koji pošalju zamolbu i potrebnu dokumentaciju istaknutu u uvjetima natječaja ravnopravno se natječu za stipendije.

Svatko tko se javi na natječaj može biti stipendist i više godina, ali se svake godine ispočetka mora javiti na natječaj.



Post je objavljen 22.10.2008. u 21:53 sati.