Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nihonkichigai

Marketing

Nagrađen veleposlanik Štambuk


Image Hosted by ImageShack.us

Hrvatskom veleposlaniku u Japanu i Republici Koreji dr. Dragi Štambuku je na svečanom otvaranju izložbe Japan očima diplomata uručen Grand Prix za najbolji rad.

U organizaciji Ministarstva vanjskih poslova Japana, a uz pristunost patrona izložbe i njenoga inicijatora, Princeze Takamado, zatim Nobutake Machimure, predsjednika žirija i donedavnog ministra vanjskih poslova, brojnih veleposlanika i stručnjaka – u središtu Tokija izložene su fotografije 54 strana diplomata iz 36 zemalja.

Tradicionalnu izložbu, 11. po redu, prati vrhunsko uređeni katalog izloženih fotografija s predgovorom bivšega mimistra vanjskih poslova Machimure u kojemu ističe toplinu i privrženost koju strani diplomati pokazuju prema Japanu, a također i napis sadašnjega ministra vanjskih poslova Japana Hirofumi Nakasonea u kojem naglašava fotografska otkrića stranaca koja Japanci više i ne primjećuju.

Izložba je majstorski postavljena u Marunouchi zdanju, a nakon Tokija fotografije diplomata bit će izložene u Osaki i Nagoji.


Net.hr

Iskrene čestitke ! Omedeto gozaimasu !



Post je objavljen 22.10.2008. u 12:10 sati.