Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uomo

Marketing

Promiskuitetan lik


Čini se da sam od bivše naslijedio infekciju zvanu Ureaplasma Urealiticum (ili ona od mene, razmišljanje o tome je sad manje važno i ne vodi nikuda). Bakterija obična, nikakva spolna bolest. Muški čak niti ne obolijevaju od nje, ali mogu biti prijenosnici. Žene ju mogu zaraditi i najobičnijim tuširanjem.

I tako sam danas, odlučan u namjeri da ne budem djelitelj nikakvih spolno prenosivih infekcija (kao i svaki brižan i odgovoran ljubitelj suprotnoga spola) odlučio otići po neke uputnice.

Imam istu liječnicu opće prakse već godinama. Koja se vjerojatno još uvijek dobro sjeća mog testiranja na HIV prije nekoliko godina. Ako ništa drugo, piše joj u mom kartonu, vjerojatno.

I danas me je ta moja dugogodišnja liječnica okarakterizirala promiskuitetnim. Čovjeka koji je seksualne odnose u životu ostvarivao gotovo uvijek u vezi.

No, eto, jednom sam se malo zaletio pa završio u krevetu s nekim promiskuitetnim. I kad sam čuo priče o bivšem dragom Unproforcu, pa o oficiru izraelske vojske i slične, malo mi je to počelo odzvanjati u glavi. A budući da je dotična bez problema prihvatila seks sa mnom koji ne mogu navuć jebeni kurton možda to tako često radi.
Uglavnom, moj "alarm" se nije smirivao. Znao sam tada da vjerojatno paničarim bez razloga, ali sam se morao testirati da se smirim i da mogu dalje.

Bilo je to u vrijeme kad se anoniman test na HIV još nije mogao napraviti. Nakon nekoliko dana otišao sam po nalaz. Koji je, naravno, bio u redu (iliti "negativan").

Od tada još više pazim s kim ću ili što ću.

Danas me je ovo malo pogodilo. Mislim, žena nije ni malo razmislila koliko bi takav "promiskuitetan" lik paničario bez veze, niti da će ljudi u vezama kad-tad skinut jebenu gumicu (ako ju koriste) i prijeći na neke ugodnije oblike kontracepcije, pa tako i u vezi zaraditi možda zaraditi nešto...

Da je mlađa, došlo bi mi da ju oplodim bakterijama, pa nek onda sebe naziva imenima. :)))

A najzanimljiviji dio bio je izlazak kod sestre koja je završavala papirologiju... Topli pogled i smajl od uha do uha... ?????
Šarm spolno-prenosivih infekcija? Ili možda - šarm promiskuiteta? zubo




Post je objavljen 22.10.2008. u 01:10 sati.