Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irisdiagnostic

Marketing

IRIS ANALIZA-ZAŠTO

Zašto bi se neko odlučio da odradi iris analizu?

Ukoliko je osoba zdrava i skupi dovoljno hrabrosti da uradi iris analizu može da sazna šta je to dobila u nasljeđe-dobru genetičku osnovu ili sklonosti ka nekim oboljenjima.
Na to se može gledati iz dva ugla : koliko je dobro da znam kakve su mi predispozicije za pojedina oboljenja ( a dobro se osjećam) ILI ako već imam određenu predispoziciju šta mogu da uradim da spriječim pojavu oboljenja za koje već imam predispoziciju.

Ponekada se promjene već nalaze u nama ali se simptomi još nisu ispoljili.Iris analiza može da uoči promjene npr. na srcu i do 12mjeseci prije nego se one ispolje u vidu simptoma (kada se pojave simptomi onda već postoji i oštećenje).

Ako osoba osjeća loše, a ništa je konkretno ne boli, iris analiza može da da smjernice o kojem organu ili sistemu se radi i u kojem pravcu raditi dalja ispitivanja.

I na kraju, ponekada samo promjena načina života može uticati na prevenciju nekog oboljenja ukoliko znamo na šta trebe da obratimo pažnju.

Idući putu ću malo pisati o tome od kada se u svijetu radi iris analiza i koliko je poznata kod nas i u našem okruženju.

Pozz wave

Post je objavljen 21.10.2008. u 07:53 sati.