Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newjerseygirl

Marketing

...jos posla rijeseno...

U subotu me u posti docekala Social Security kartica! Odmah mi je uljapsala dan! Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org

Danas sam odmah otisla u DMV i ponjela sa sobom sve papire u namjeri da sto prije polozim vozacki. Vec mi je bilo dosta stresa od voznje sa internacionalnom vozackom. Cula sam svakakvih prica i da se ovdje moze i da se ne moze voziti sa njom. Mene hvala Bogu policija nikada nije zaustavila pa se nisam nasla u situaciji da ne znam sto me ceka. A nisam se ni morala izmotavati pred policajcem ako nesto ne bude u redu.
I tako sam ja danas prvo izvadila permit, pa sa tim papirom otisla u testing area. Tamo su mi prvo provjerili vid i rusili me!innocent smileys Zivo sam se sokirala!!! Dali mi neki papir da ga odnesem kod doktora i onda me poslali da pisem test. Test sam bez problema prosla. Dobije se 50 pitanja, a 40 je potrebno za prolaz. I cim dodes do 40 pitanja ako nista prije nisi pogrijesio kompjuter ti napise da si polozio i da se vratis na salter.
Onda sam na salteru pokupila te papire za doktora i odjurila kod ocnog da napravim taj pregled. I tamo sam imala super srecu jer se par ljudi nije pojavilo u zakazano vrijeme, a nikoga nije bilo pa me doktorica odmah pozvala na pregled. Rekla mi je da su me bez problema mogli pustiti da prodem i da ce mi ona nesto napisati na taj papir tako da kad opet dodem tamo, da me nista ne pitaju i ne testiraju vise. Usput smo provjerili dioptriju, a i rekla sam joj da mi se malo pokvarila, u sto smo se uvjerili. Dala mi je recept sa novom dioptijom, tako da je sljedece narucivanje novih naocala. Free Smileys & Emoticons at Clipart of.com
Ustvari ostavit cu svoje okvire jer su stari samo 2 godine i jako mi se svidaju, a ionako naocale nosim samo kad vozim. Tako da mi ekstra trosak nije potreban, bar ne za sada!
I tako sam se ja pola sata prije zatvaranja vratila natrag u DMV sa papirima, teta na salteru je sve pogledala, ispisala nesto i poslala me na drugi salter da cekam red za izradu vozacke.
Kad sam stigla na red uslikali su me, naplatili 11 dolara i rekli cekaj sastrane. Za dvije minute sam dobila vozacku. O slici vam necu ni pricati. Izgledam kao smrt na dopustu, taman prigodna slika za Halloween!!! msn smileys
Bitno da sam ja polozila i da napokon imam New Jersey vozacku dozvolu i da se mogu sigurno vozati bez straha od policije!Free Smileys & Emoticons at Clipart of.com I to do Bozica iduce godine...tada idemo po novu!

Pozdrav svima wave

Bye

Post je objavljen 21.10.2008. u 05:12 sati.