Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI pt2

Musiq Soulchild najavljuje svoj novi album za prosinac (02.12.). Na najavnom singlu gostuje Mary J Blige. Singl je ok, no ne na razini na kojoj smo ih naviknuli slušati.
Nakon vrlo dobre Right Here (Departed), pomalo razočarava drugi singl za Brandy. I ona najavljuje svoj novi album za prosinac (09.12.), no ako joj nije upalilo s Right Here kod publike, teško da će s Long Distance.
Još više je razočarala Keyshia Cole. Kao da je odlučila otpatke s prethodna dva albuma ponuditi za novi (16.12.). Play Ya Cardz zvuči kao da je s nekog od prethodnika. Šteta što nije odlučila onda kopirati neku bolju vlastitu pjesmu.
Kanye West je nešto bolji nego na prethodnom singlu. Heartless je drugi singl kojim najavljuje svoj album 808s and Heartbreak. Album će se u prodaji pojaviti 25.11.
Trading Places je novi Usherov singl. Nisam bio fan te pjesme ni na početku, pa ni sad nakon spota. Ushera je zadesila ista sudbina kao i većinu velikih imena sa posljednjim albumima - Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey i Usher samo su neka od imena koja bilježe nevjerojatno lošu prodaju svojih posljednjih albuma.
I za kraj, Joe. Gotovo neprimjetno Joe je uspio objaviti svoj novi album. Bez najavnog singla, bez prethodne najave. Iskreno, prvi put sam čuo za taj album onaj dan kad se pojavio u prodaji, dakle prije nekoliko tjedana. A i prethodni je objavljen prije tek godinu dana. Singla E.R. (Emergency Room) nema na listama, no tu vam je dok ne preslušam album. Bryan Michael Cox radio je nekoliko stvari, pa ću si dati truda.


Musiq - If U Leave (feat. Mary J. Blige).mp3
Brandy - Long Distance.mp3
Kanye West - Heartless.mp3
Keyshia Cole - Play Ya Cards (feat. 2Pac).mp3
Usher - Trading Places.mp3
Joe - E.R. (Emergency Room).mp3

Post je objavljen 20.10.2008. u 00:15 sati.