Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/11paukova

Marketing

Izlet u Varaždin

Danas, dana 18.10.2008. krenuli smo mi, izviđači svi pospani na XI. akciju "Ulicama Varaždina." Iz našeg odreda išla je samo naša patrola "11 paukova" i to poimence: Marko Lopac, Maja Podolšak, Marijana Topić, Filip Knežević, Karlo Ivančan, Jan Nehvatal, Lorena Živković, naša najbolja predvodnica Mateja Tuščić i ja, šećer na kraju, haha belj.
Polazak nam je bio ispred koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Tamo smo se našli negdje oko 7 i svi pospani i uzbuđeni krenuli busom. Put nije bio dug, bio je zabavan... malo spavanja, malo smijeha i malo svađa i evo ga stigli smo. Došli smo dosta ranije, smrzli smo se čekajući otvorenje, al bar su se neki za to vrijeme razbudili (jel tako Lora wink). Slijedi otvaranje na poznatom igralištu. Odsvirala je Lijepa naša i himna izviđača, predstavili su nam program i mogli smo krenuti. Još do starta moramo doći, gdje smo razgledali muzej - dvorac Erdödya.
Image and video hosting by TinyPic
Na kontrolnim točkama zadatci su bili: vezanje čvorova, tronogo trčanje Image and video hosting by TinyPic, razvrstavanje otpada, pamćenje, prenošenje poruke i na kraju jedna igra poput gusjenice. Image and video hosting by TinyPic
Još smo i test morali riješit, a onda smo mogli papaat, napoookon ručak! Jeee, umrla sam bila od gladi. Za stolom smo se lijepo pomolili, iako su nas svi čudno gledali, ali dobro.
Image and video hosting by TinyPic
Otišli smo do dućana i nakon tog se vratili u školu iz koje smo krenuli i tamo smo radili što smo željeli. Cure su otišle na igralište, a dečki su se penjali po drvu i suupeeer nam je bilo, nakon toga smo otišli u McDonald's i puuuno se napapali (opet) i napili (zavisi kako tko), a Jan se na putu zabio u stup.
Ugl. puno smo se svemu nasmijali i onda smo se opet, po ko zna koji put, vratili do škole gdje je bilo proglašenje pobjednika i zatvaranje akcije. Sada mi, 11 paukova, već svi umorni sali u kolonu, ne očekivajući nikakav rezultat. prošlo je 3.(Veternica) i 2. mjesto (Bijeli javor, Koprivnica), slijedi proglašenje prvog mjesta, mi ono, ajde, kad će više bit gotovo i usput razmišljamo ko bi to mogao bit. Možda naši prijatelji iz Save? A kad tamo, oni pročitaju: 11 PAUKOVA! Prvo nam je trebalo da shvatimo da smo to mi i pomaknemo se s mjesta, a onda je počela euforija! I tako, opet mi prvi! Image and video hosting by TinyPic

Ines zvana Inka

Post je objavljen 19.10.2008. u 21:34 sati.