Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mlijeko-i-jogurt

Marketing

Moj prvi bend

Nakon dugo vremena post!!! Napokon, ajd da i ja imam rock-bend. Imamo čak tri električne gitare i bubnjeve. Članovi: Kajgana (bubnjevi), Mićo(rif gitara, Aria gitara i pojačalo, mora još puno vježbat), Kruno(solo gitara, Fender Squier Bulid i Roland Micro Cube) i Ja(Fender Squier i laney; između sologitare i rifgitare). Kruno će pjevat, a ponekad i ja al ovi podatci su samo za one koji se razumiju u instrumente!!!!!!!!!! Rockeri počinju u podrumima al mi počinjemo kod kajgane na tavanurofl. Dogovorili smo se koje prve 2 pjesme sviramo. Ne volim te, Hladno Pivo i Smoke on the water, Deep Purple. Ja i Kruno naštimani po sluhu, a Mićo nezna po sluhu pa je cjelu probu bio raštiman.lud Vjerujem da i sa štimerom nezna naštimat!! ajd Ne volim te danas naučio a smoke skoro zna sve.

Fali na bassist, moramo pitat Pepa, ako vam je poznat Glova iz prošlog posta znat će te da je Pepe njegov burazer.

Danas imali koncert za Vatrogasce. Mamu im ja njihov odsviraš tri skladbe i onda čekaš 1 sat da opet odsviraš 3 skladbe. Al sam bio sretan što je bio zbor. Tamo je moja voljena osoba. To mi je dan učinlo ljepišim.

Vraćam se na prvu temu. Moj band. Kajgana oće da se zovemo van kajgans(sluša Van halena) Kruno i Mićo suzdržani a ja bih htio da se zovemo 4 jablana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baš je cool. Ko svira u gradu??? 4 jablana roflroflroflroflroflroflroflrofl. Kako cool.

Vidimo se kad ođe 5 jablan, a možda čak i prije.

Pozdrav:
Glovismokinsmokinsmokin
Mićiludrofl
Umiljanovićubangsretanhrvatska
Krunipjevapjevapjevapjevathumbup
Kopryju(spriječio me da zbarim, peder)
Tepsijiheadbangmouthwash
Ranjikibangzubo
i ostalom posuđu a posebno Ivanikisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss


Post je objavljen 19.10.2008. u 20:08 sati.