Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/club-penguin-world

Marketing

Kako napraviti vlastiti račun?

Kako napraviti vlastitog penguina?

U ovom tutorijalu ću svim početnicima Club Penguina konkretno objasniti kako se registrirati na stranicu, tj kako napraviti vlastitog penguina.

1. Odaberite gdje ćete igrati Club Penguin. Miniclip ili Službena stranica

2. Krenimo na pravljenje računa. Kliknite "Play Now"! Potom kliknite "Start". Kliknite "Don't have a penguin? Create a free account now"!



3. Otvorili smo obrazac za pravljenje penguina. Morate popuniti podatke, kako bi vaš Penguin bio siguran i kako bi ste mogli igrati na nj. Složite se s pravilima, kako je naznačeno na slici.



4. Sada morate unijeti ime, koje će biti ime vašeg penguina. Zapamtite, ime se ne može poslije mjenjati! Ukoliko je to ime zauzeto (pojavit će vam se error), pokušajte neko drugo. Nakon toga odaberite boju vašeg penguina. To nije bitno jer kasnije možete kupiti sve boje po jeftinim cijenama.



5. Nakon toga, morate unijeti vašu zaporku. Zaporka mora biti kombinacija brojeva, velikih i malih slova, kako bi se "teže provalilo" u vašeg penguina. S zaporkom se razlikuje svaki penguin i ima svoju "zaštitu", također s zaporkom se loginirate u vašeg penguina.
Nakon što ste unijeli zaporku, unesti vaš E-Mail. Piše "Parents Email" no to je samo za mlađe igrače koji se neznaju sami registrirati.



6. Aktivacijski link je poslan na vaš Email. Sada morate otići u Email i klikniti na aktivacijski link.
Ukoliko ste to dobro obavili, pojavit će vam se ovakav prozor.



Tu birate vrstu chata. Uzmite "Standard Safe Chat" jer u njem možete pisati svoje poruke, a u "Ultimate Safe Chat" nemožete.

7. Zatim se složite sa pravilima stranice



8. I čestitam. Uspješno ste se registrirali, sada krenite igrati!



Bubalo1

Post je objavljen 19.10.2008. u 09:41 sati.