Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

HRK MEĐUGORJE-HRK ŠIROKI PAVONE 0:10

Image Hosted by ImageShack.us

U 1. kolu Rukometne lige Herceg-Bosne na gostovanju u Čitluku, protiv HRK Međugorja, zbog incidenta, utakmica je prekinuta u 37. minuti, te je registrirana 10:0 u našu korist!

Tijekom čitave utakmice smo imali stalnu prednost od 2-3 gola, domaćini su pokušavali smanjit rezultat te su se jednom približili na gol razlike i tako se otišlo na poluvrijeme. U drugom dijelu igralo se sve agresivnije i sve su bili češći ispadi međugorskih rukometaša. Zahvaljujući našoj odličnoj obrani i raspoloženom golmanu Kristijanu Penaviću, domaćini nisu imali prilike ugrozit naše vodstvo.

U 37. minuti pri rezultatu 16:13 u našu korist, dosuđen je čisti sedmerac za nas i tada međugorski golman fizički napada suca, udara ga šakom dva puta na što se sudac obranio i njemu izbio zub, te nakon toga još jedan domaći rukometaš nogom u prsa udara suca i tada je utakmica prekinuta!

Suđenje je bilo fer i korektno, sudio je sudački par Rašić/Erceg iz Ljubuškog, jedan od najboljih sudačkih parova na ovim prostorima. No, uprava HRK Međugorja nije navikla na korektno suđenje te su nakon završetka utakmice verbalno izvrijeđali suce. Suci su napustili dvoranu u pratnji delegata utakmice, koji će vjerujemo o ovom incidentu izvjestiti Rukometni savez HB.

Rezultat je registriran 10:0 za nas te će možda HRK Međugorje biti kažnjen s izbacivanjem iz natjecanja.


Post je objavljen 18.10.2008. u 21:07 sati.