Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pussycatdollsfan

Marketing

Novosti o dollsicaam :)

O vidim ostavili ste 44 komentara...a dobro je i to..Ajde da napišem neke novosti o dollsicama.
Pussycat Dolls traže kostimografa.Djevojke iz grupe Pussycat Dolls objavile su da traže novog kostimografa koji će im birati odjeću u toku turneje u Velikoj Britaniji.Foto: APKako objavljuje tabloid The Sun, odabrana osoba imat će veliku odgovornost pri odjevanju vrckave petorke u PCD kostime, uključujući i djevojku Lewisa Hamiltona, zanosnu
Nicole Schwezinger.Asistent će morati i svlačiti oznojene djevojke nakon nastupa. Prljav posao, ali neko i to mora obaviti.Turneja Pussycat Dolls po Velikoj Britaniji počinje 18.siječnja u Aberdeenu, a završava 6. veljače u Liverpoolu. Američka ženska grupa Pussycat Dolls navodno je u pregovorima za snimanje poluautobiografskog filma, prenosi NME. Nicole Scherzinger i njezine kolegice iz benda trenutno dobivaju brojne scenarije za film koji bi trebao prikazati njihov put do slave.U filmu će taj ženski pop i r&b kvintet izvoditi svoje hitove i plesne točke, što neodoljivo podsjeća na film ''Spice World'' tada vrlo popularne britanske ženske grupe Spice Girls, koji je samo u SAD-u zaradio 30-ak milijuna dolara.
Image and video hosting by TinyPic
Pussycat Dolls probile su se na svjetsku scenu 2005. godine svojim megahitom "Don't Cha", a poslije su uspješan niz nastavili hitovima "Buttons", " I Don't Need a Man", "Beep" i "Stickwitu". U rujnu izlazi i njihov novi album "Doll Domination" čiji se prvi singl "When I Grow Up" već vrti na svim radiopostajama.Nakon što su debitantski prethodnik prodale u preko tri milijuna primjeraka u SAD i barem još toliko u ostatku svijeta te pobrale naramak nagrada, uključujući i Grammy za najbolju pop izvedbu grupe s vokalom, Pussycat Dolls su postale neupitne “zlatne koke” i nove ikone “ženskog” odsječka saharinskog R&B/popa.
Nastavak je, naravno, rađen po istoj komercijalno uspješnoj recepturi prethodnika, a status mega-komercijalne atrakcije za sitnozubu publiku osigurao je i primjereni angažman suradnika poput Snoop Doga u temi Bottle Pop, R. Kellyja u Out Of This Club, Timbalanda u čak četiri skladbe te Missy Elliott koja se ukazala u Whatcha Think About That – drugom singlu skinutom sa albuma.
Teško je posumnjati da Doll Domination neće ponoviti uspjeh prethodnika jer riječ je o konfekcijskom popu ispoliranom do visokog sjaja s umišljajem rađenim za ionako antiseptično masovno “teen” tržište.

NEDAVNO SU SLAVNE DOLLSICE OSTALE BEZ NAJSTARIJE CLANICE CARMIT.......
CARMIT KAZE DA ZELI BITI PRVA KOJA CE RECI DA NE ZELI VISE BITI U GRUPI PUSSYCAT DOLLS....TE DA CE JOJ OSTALE CLANICE UVIJEK BITI SESTRE......
NICKY,JESSY,MEL,ASH I KIM KAZU DA JE CARMIT JOS UVIJEK SA NJIMA.........ALI IZA SCENE..






Post je objavljen 18.10.2008. u 20:38 sati.