Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nickys-crazy-world

Marketing

The Jonas Brothers

THE JONAS BROTHERS je američki teen/pop/boy bend iz New Jerseya kojeg čine trojica braće: 21-godišnji Kevin (gitara), 19-godišnji Joe (gitara) i 16-godišnji Nick Jonas (vokal). Dosad su objavili dva albuma - prvi prije dvije godine pod nazivom "It's About Time", a drugi prošle godine pod nazivom "Jonas Brothers". Uskoro pripremaju i treći koji će se zvati "A Little Bit Longer", a trebao bi izaći do kraja ove godine. Trojicu braće nerijetko nazivaju modernim New Kids On The Block ili N'Sync, možda i Backstreet Boysima barem što se mode tiče, jer je to jedna od njihovih najzapaženijih karakteristika - uvijek "pic lic".

A što se tiče uspjeha i načina proboja u svijetU, njihova je muza Britney Spears. Naime, krvlju srodan trojac na lijevoj ruci nosi prsten koji simbolizira njihovo netaknuto djevičanstvo. Prstenje su počeli nositi kad su ih njihovi roditelji pitali žele li to, nakon čega su jednoglasno odlučili kako će prstenje do braka nositi na prstenjaku lijeve ruke čime su "Bogu i roditeljima obećali da će biti djevci do ženidbe". "To je samo jedan od naših načina kojim pokazujemo da smo drukčiji od svih na ovom svijetu", rekao je Nick Jonas od kojeg je cijela priča oko benda i počela.

Sve je počelo - u brijačnici

Nicka Jonasa kao šestogodišnjaka je profesionalni menadžer slučajno čuo kako pjevuši u jednoj brijačnici. Potpuno je poludio za njegovim vokalom, a već godinu dana kasnije Nick je pjevao i glumio na Broadwayu. Za vrijeme kad je nastupao u mjuziklu "Ljepotica i Zvijer", zajedno s ocem je napisao pjesmu "Joy To The World", koju su mnogi kasnije pjevušili kao božićnu molitvu. Kad su braća shvatila da je Nick uspješan i da cijela stvar vodi do Hollywooda, brzo su mu se priključila, "nabacila stil" i krenula u pohod na svjetske glazbene ljestvice. Njihov drugi po redu album koji su nazvali po sebi, objavljen je prošle godine te je postigao veliki uspjeh - bili su peti na Billboardovoj ljestvici "Hot 200" albuma u prvom tjednu.

Kako su od prvog dana veliku pažnju pridodavali fizičkom izgledu, s prvim pojavljivanjima na televiziji shvatili su kako se trud isplatio. Prvi njihov televizijski nastup bio je u emisiji Hannah Montana na Disney Channelu kad ih je Montana najavila kao "Ja i Mr. Jonas te Mr. Jonas i Mr. Jonas". U emisiji su u duetu s još jednom mladom i velikom nadom američkog popa, Miley Cyrtus, otpjevali nekoliko pjesama a tek kasnije doznali da ih je bez treptaja promatralo deset i pol milijuna ljudi. Kasnije će se uspostaviti kako su se Nick i Miley zaljubili, što je javnosti posebno zabavljalo, pogotovo nakon što je vječno napaljen Hugh Hefner rekao kako "vidi Miley na naslovnici Playboya".

Jonasovi su najveći uspjeh postigli turnejom "Look At Me In The Eyes" krajem siječnja ove godine, koja se odvijala uzduž i poprijeko Arizone. Otpjevali su i nekoliko novih pjesama koje planiraju objaviti na trećem studijskom albumu, a publika ih je na turneji jako dobro prihvatila. Njihovi su se uspjesi od tog trenutka počeli redati jedan za drugim, pa su zbog odlične suradnje s Disneyom i Hollywood Recodsom potpisali ugovor za snimanje filma "Camp Rock", koji je već imao svoju televizijsku premijeru prije dva dana.

U 2007. godini zaradili dvanaest milijuna dolara

Disney Channel priprema još jedan projekt sa braćom i to "J.O.N.A.S!", što znači "Junior Operatives Networking As Spies", u kojem trojica tumače uloge špijuna koje vlada šalje na posebne zadatke. Za kraj siječnja 2009. godine sprema se premijera filma u produkciji Disney Digital 3D, koji će prikazati dvije turneje u kalifornijskom Anheimu 13. i 14. lipnja ove godine. The Jonas Brothers su u 2007. godini zaradila dvanaest milijuna dolara, a deset posto od toga su donirali Nickovoj humanitarnoj zakladi "Change for the Children Foundation.


MusicPlaylistRingtones
MySpace Playlist at MixPod.com



NICK
Image and video hosting by TinyPic

JOE
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hehe...

KEVIN
Image and video hosting by TinyPic

KEVIN

Post je objavljen 18.10.2008. u 20:04 sati.