Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkjelsa

Marketing

Kup utakmica i 3. kolo 3.HRL

RK ''Krilinik''- RK ''Jelsa'' 33-31(17:15)
Utakmica sa Krilnikom se odigrala u četvrtak u Lori sa početkom u 18:00. Jelsa u ovoj utakmici nije imala imperativ pobjede. Iako smo utakmicu odigrali maksimalno ozbiljno ovo je bilo više uigravanje za Dubrovnik koji slijedi idući vikend. U prvih 15-20 minuta utakmica je bila u egalu. Jelsa je igrala brzo i efikasno u napadu, ali su zato u obrani svi igrali loše osim golmana koji su mogli izvući prosječnu ocijenu. Krilnik je na poluvremenu imao prednost od +2. U drugo poluvrijeme smo ušli vrlo mlako te je Krilnik otišao na osjetniju prednost od +4. NIje nam ništa polazilo sa rukom te smo tonuli sve više i više. Krilnik je 10 minuta prije kraja imao 30-23. Ali tada Jelsa mijenja kocepciju igre te se prednost Krilnika počinje topiti. Minutu prije kraja Krilnik ima napad na +1. Lopta se odbija od bloka te ide prema desnom krilu. Naš golman je istrčao za loptom jer se činilo da će mu lopta doći u naručje ali lopta pri padu dobija čudan spin i dolazi do desnog krila te krilo nema velikih problema sa postizanjem pogotka. Tu je utakmica riješena te Krilnik pobjeđuje sa +2.

RK ''Jelsa'' - RK ''Korčula'' 36-24(15-12)
Danas smo sa početkom u 11:00 odigrali utakmicu protiv Korčule. U ovu utakmicu smo ušli kao favoriti te smo mislili lako ćemo. To mišljenje nam se i osvetilo te smo se cijelo prvo poluvrijeme mučili sa Korčulanima. Nikako nismo mogli otići na više od +3. Najviše zbog nonšalantnosti u obrani i napadu. U nastavku smo ubrzali igru te podigli razinu koncentracije te imamo 20-14. Korčula se uspjela približiti na 4 razlike, ali onda sa 4-5 kontri mi riješavamo utakmicu te utakmica završava pobjedom od 8 razlike.
Ova utakmica nam je čini mi se pokazala da svakog protivnika trebamo shvatiti ozbiljno i odigrati svaku utakmicu sa 100 % svojih mogućnosti jer tako ne možemo ni razmišljati u dobrom plasmanu(a svatko zna što to znači) u 3. HRL.

Iduću subotu u 18:00 u ŠD ''Pelinje'' derbi 3.HRL između RK ''Jelse'' i RK ''Dubrovnika''.

Post je objavljen 18.10.2008. u 19:50 sati.