Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fruity

Marketing

IVANA! UPOZORENJA!

Cura s bloga "Smile or die" ili tak nekaj nam je ostavila u kommovima da "se takvi komentari ne ostavljaju i da je blog sasvim okej i bolji od našeg".
Fkt, zkj si ostavila curi komentar da je dosadna, umjesto da pišeš nove postove?! Pa nemrem vjerovat! Opće ne znaš kaj znači `bit dosadan´!!!

Ipak..

Druga stvar, cura je bila u pravu, ali tek donekle.. Jer, to su kommovi na post, ali i blog! Mi trebamo iznijet svoje mišljenje! Doduše, ja ga ne bih onako iznijela jer ono čak i nije moje mišljenje, ali.. Na samom blogu piše IZRAZI SE! Nije bitno jesmo li mi bolji ili lošiji, nismo rekli ni jedno ni drugo, ali to nije važno! Nije u pravu kada kaže onu gornju rečenicu, "takvi kommovi se ne ostavljaju"! Mi ćemo ostavljat kaj hoćemo! Naravno, niko nije reko niš prosto il kaj te ja znam, da kažeš "takvi kommovi se ne ostavljaju"...
I još na kraju kažeš "pozz"mad, ko da opće maloprije nisi ostavila gomilu bezličnih komentara! Mislim hello!!!lud

Na kraju, još malo o onome "doooosadna"...
Ona nam je samo htjela dati do znanja da nas čita i da i mi njoj malo svratimo na blog, nije nas odmah kritizirala, kaj si upravo ti napravila! Ma nemrem vjerovat! Prvi komentar joj ostaviš "SORRY AL DOOOOOOOOOOOOOOSADNA SI. BOKKKKKKKKKKKKKKKKK"!!!!!!
Ko prvo tu opće nema pravopisa, ko drugo, bez imalo duše kažeš BOK, kaj se već drugi put u ovom postu ponavlja (pogledaj malo gorelud). I ko treće, ko da je cura HIPERDOSADNA, a nije nimalo, ti joj napišeš višestruko mnogo slova OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!dead
Two words for you: NOT-NORMAL

by: Lucijawave

Post je objavljen 18.10.2008. u 12:42 sati.