Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

12.10.2008. Zaprešić VI.Memorijal bana Josipa Jelačića

Pozdrav svima. Na ovo natjecanje smo se zaputili s muškom i ženskom ekipom budući da je kraj sezone.
Muška ekipa je bila u prvom sastavu , bar na onim najbitnijim pozicijama , jer je prec imal nezgodu na poslu pa je na nogi imal langetu i nije bil baš mobilan.Na pozicij zapovijednika sam ga zamenil ja dok je na moju poziciju tekliča došel Švehlin brat Ivica koji se je u datom trenutku našel pri ruke. Ženska ekipa nije bila kompletna falel im je C - 2 Tamara koja je zbog gluposti bila u kazni , nju smo zamenili kolegicom iz Zaprešića. Fala Tomeku i ekipi Zaprešića na posudbi.
Muška ekipa po rasporedu trebala je vježbati u 13:00h ali zbog pauze i malog kašnjenja vježbali smo oko pola dva.
Prva vježba solidarka 36.80sek. + 10 kazne C -2 noga na zadnje spojke.Druga fenomenalna 32.00sek. ali +5 kazne kračenje C pruge V - 1. Dečki su bili zadovoljni vremenom al ne i greškama u obije vježbe.
No dobro sad je veči dio muške ekipe prešel klopat a ostali su ostali otpratiti kak bu odvežbala ženska ekipa koja je na stazi trebala biti u pol dva ali su na red došle oko pol tri. Prva vježba 53.30sek. + 10 kazne N - 1 nepravilni završni stav , druga 54.10sek. + 10 kazne al neznam za kaj jel nis pratil. Za cure čist zadovoljavajuče budući da nisu kak spada vežbale o početka sedmog mjeseca.
Ja i Kuki smo morali biti u tri u Zagrebu na generalke za koncert u Lisinskom z folklorom pa smo posle vežbe otišli neke pojesti s ostatkom ekipe kloji ni pratil žensku ekipu. Budući da sem prije tri otišel za Zagreb neznam kak se ekipa zabavila al znam da je ko uvijek bilo odlično em su bili v Zaprešiću kaj ne.
Na kraju muška ekipa je završila na šestom mjestu od 48 ekipa a ženske na 15 od 25. Super rezultat za kraj sezone.
U muškoj konkurenciji najboli su bili dečki iz DVD - a Spačva dok su iza njih na drugom mjestu bili državni prvaci DVD Paukovec a na trečem ekipa DVD - a Belajske Poljice.
U ženskoj konkurenciji je bilo jako napeto jer su prvih pet ekipa završile na razmaku od jedne sekunde tak da su najbolje bile cure DVD - Mladost Kaštel Sućurac za njima cure DVD - a Žažina a treče su bile naše susede iz Čiča Starog koje su radi bolje druge vježbe bile treče a cure DVD - a Odranski Obrež s istim brojem bodova al lošijiom drugom vježbom četvrte. Jako napeto u ženskoj konkurenciji kaj ne ekipa.

Pozdrav svima i vidimo se iduče sezone!!!
Pozdraf iz Buševca !!!

Post je objavljen 18.10.2008. u 10:02 sati.