Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinadalj123

Marketing

Pezelj: Duboko se kajem!

'Duboko se kajem što sam ubio tu curu', rekao je kroz plač nakon završnih riječi obrane i tužiteljstva Luka Pezelj, koji je 5. siječnja s 18 udaraca montiračem ubio Kristinu Šušnjaru (21).


Tužiteljica Marina Matušan zatražila je maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od 40 godina, a konačnu presudu obznanit će u ponedjeljak sudac Bruno Klein, piše Jutarnji list.

Prije nego što je tužiteljica zatražila maksimalnu kaznu, Kristinin otac Ivan je plačući napustio sudnicu.

Pezelja optužnica tereti za pokušaj silovanja djevojke i ubojstva na okrutan i podmukao način. Njegov branitelj Željko Gulišija je rekao da je neosporno Pezelj ubio Kristinu, ali da je ipak nije ubio na način kako to tužiteljstvo tvrdi.

''Ovo ne govorim zato što sam njegov branitelj nego što zaista tako mislim. Nije ju pokušao silovati jer na njegovom spolovilu nema nikakvih tragova, a nije ju ubio i na okrutan način jer je djevojka bila mrtva već nakon prvog udarca tako da kod nje nije bilo boli'', naglasio je Gulišija.

Od suda traži da se njegovom klijentu izreče kazna za ''obično'' ubojstvo, te je naglasio da mu se u obzir uzmu olakotne okolnosti – dosadašnja neosuđivanost i priznanje djela, piše Jutarnji list.





Post je objavljen 17.10.2008. u 21:40 sati.