Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE IGRAČE I ČLANOVE KLUBA KAO I ZA LJUBITELJE FUTSAL-a

----- Na današnjoj sjednici Predsjedništva kluba odlučeno je jednoglasno da seniori kluba odustaju (nakon 2. kola) od daljnjeg natjecanja u 2.HMNL-sjever (sezona 08/09) .

---- Razlog odustajanja je ODLUKA (od13.10.08.) disiplinskog suca o SUSPENZIJI kluba po PRIJAVI (od 13.10.08.) povjerenika lige.

--- Smatramo da je PRIJAVA povjerenika lige u suprotnosti članka 43 PROPOZICIJA LIGE a SUSPENZIJU disiplinski sudac je donio mimo Disiplinskog pravilnika HNS-a što je i vidljivo, ne piše po kojem članku D.P. - HNS-a je izrekao suspenziju.

---Prije početka prvenstva, dana 09.10.08. prvi puta i nakon dobivanje odluke o suspenziji nanovo 13.10.08. smo obavijestili povjerenika lige da obavezu kluba u vezi plačanja prvog djela KOTIZACIJE izvršit ćemo u mjesecu studenome 2008. god. kako smo se dogovorili sa svojim sponzorom što je u sukladnosti s člankom 43 PROPOZICIJA LIGE. Očito to se nije svidjelo povjereniku lige kao i disiplinskom sucu i donjeli su odluku o SUSPENZIJI KLUBA koja se prekida uplatom dijela kotizacije. Više nismo mogli podnositi samovolju tih pojedinaca koji trebaju raditi u skladu po važečim propisima HNS-a i odlučili se za taj potez odustajanja od natjecanja u 2.HMNL-sjever.

-- Zanima nas dali su svi ostali klubovi u 2 HMNL(sjever,jug,istok,zapad) koji nisu platili KOTIZACIJU SUSPENDIRANI sada prije 3.kola prvenstva i zabranjen im nastup u 3.kolu i sve dok ne plate prvi dio kotizacije.

---- O toj našoj odluci obavijestili smo sve klubove i vodstvo 2.HMNL-sjever.

OBAVIJEST ZA IGRAČE SENIORE DA NE TREBAJU DOĆI U NEDJELJU (19.10.08.) PRED ZAPADNI ULAZ DOMA SPORTOVA 2 U 15,00 SATI JER NE IGRAMO UTAKMICU 3. KOLA SA MNK"ORKAN-ZAGREB" .

Predsjedništvo kluba

Post je objavljen 17.10.2008. u 18:00 sati.