Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avril4everthebest

Marketing

Ponovno ja..

Bok svima evo mene ponovno. Zanam da još nije tjedan prije mog rođendana,ali nisam mogla čekati. Jučer mi je došla teta iz Australije. Donjela nam je puno poklona. ja sam dobila: posebnu Australsku olovku,vestu,bombone,sat i ono najbolje,novi novcati iPod nano. Ako mi budete puno komentirali stavit ču vam sliku svih predmeta koje sam dobila. Uglavnom,iPod je koštao $159 pa je bio skup(onaj znak se čita dolara).
Danas smo proslavili dane kruha u školi. Imali smo samo 2 sata,a moj brat Vedran koji ide 1.srednji u Valpovu nije uopče išao jer su mu nastavnici ošli na izlet.
Bilo nam je super u školi. Radili smo plakat i bili smo podjeljeni u 5 skupina. ja sam bila glavna u 3. skupini i recitirala sam pjesmu koju smo napisali. U sljedečem postu očekujte pjesmu. A sada malo o mom rođendanu.
Pozvat ču 11-ero ljudi na rođendan(ipak imam veliku kuću). Slaviti ćemo ga u podrumu koji je novi uređen. Ni ne izgleda kao podrum nego kao apartman.
Torta če biti sa bananama(kao mačje oči),a kolači če biti muffini sa čokoladom,i još svakakvi. Uvijek imam oko 50 balona na rođendanu pa čemo se igrati igre sa balonima. U sljedečem postu također očekujte slike sa rođendana. Mislim da bi to bilo to. I previše je. Vidimo se sljedeči put. ne za boravite PUNOO KOMMATI!! Pozz!

Post je objavljen 17.10.2008. u 14:27 sati.