Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Desna ruka...

Malo kasnim, već nas je 31-ro na blogu!

Da li ste se ikad pitali koliko vam je važna ona "prava" ruka - desna (ili lijeva kod lijevaka)??

Eeee...

Jaaako!

Naime, prekjučer, u žaru borbe otcvikarila sam si dobar dio kože s prsta ribajući jabuku za štrudlu (naravno, naravno, i tijesto sama razvlačim! ha!).

Pa mi je prst na desnoj ruci u unfalu. Pa mi je i cijela ruka - više manje nesposobna, pogotovo za stvari gdje se dotična moći.

I onda je teško obrisati si guzicu, jer ne idem u wc s gumenom rukavicom (kao što je slučaj kad slažem i/ili perem suđe).

Teško je i oprati zube, jer su u toj desnoj ruci prinosim vodu u usta. Ha! Jeste li to znali? Nisam ni ja do jučer ujutro. Da ne velim kako se kaladont slijeva niz ruku, koja bi morala ostati suha.

Onda dođem na posao s prstom debelo zamotanim - i pokušavam pisati po tastaturi. Uff.... Koma. (Navikla sam pisati sa svih deset prstiju, naslijepo - kako su nam lijepo učili četiri godine na daktilografiji u srednjoj).

A onda Nasljednik traži da mu se pod hitno opere dres (za tekmu). One pišljive "doturske" rukavice su šit. Više ti je ruka unutra mokra nego izvana. Da ne spominjem kako se ufrkava i spada s ruku...

A prst?

Koma. Trebat će mu vremena da se obnovi taj komad kože koji je završio u štrudli...

Ps. Nisam uopće očekivala vaše modne savjete, no anyway, thanks. Ja se uvijek oblačim po svojim svjetonadzorima, tako da to ponekad nije baš previše primjereno (seoskoj) sredini - no, what the hell...
Tako da mislim da će to biti neki od mojih kostimića (jer će tako i tako biti krstitke doma u manjem krugu ljudi, a ne u sali sa 300 ljudi kao kod prvog djeteta) uz majicu nešto malo življe boje - možda ćak i roza, da ubije strogoću crne boje. Imam ja tih prigodnih benetton jednobojnih i jednostavnih majica, tunikica i sl. Mislim da će Maxmara ćekati neku drugu priliku. Imam ja i kostimić a la Coco - onako bijelo - roza. Taj mi je isto jaako drag. Možda njega? Bisere neću staviti na sebe jer su na selu još uvijek "in" oni. Naravno, ne pravi... nut



Post je objavljen 17.10.2008. u 07:00 sati.