Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maxyloptica

Marketing

tuđi hops

ovdje objavljujem priču; remekdjelo mog dragog prijetelja. pročitajte i uživajte!


..2 stupnja previše..I dio

Sjedimo..obojica zamišljeni.. nalazimo se u sjajnom McDonaldsu. Ne sjajnom zbog hrane ili osoblja već zato što se unutra doista sjaji. Dovoljno da izgleda umjetno i sterilizirano.
Kažem idem do wc-a osvježiti pločice i upućujem se prema zahodu. Kako se dižem sa stola okrećem se ulijevo za 90Ú i lijevom nogom ispred desne uputim se na ravninu koja će me odvesti do pravog mjesta. Nekako uspijevam zakačiti svojom desnom prednjom ložom pladanj koji se ionako na rubnom dijelu klizava stola nije dobro smjestio. Rotiram ga za nekih 132Ú i svjedočim padu komada plastike sa nekoliko hranjivih sastojaka umotanih u neku kemijsku formulu. Što je sve uzrokovalo pad pladnja teško je reći no pretpostavljam da bi krivnja mogla biti u mojoj utrnutoj desnoj ruci kojom sam neuspješno pokušao uloviti ga i tako zapravo ubrzao njegov pad.
Zvuk koji je taj skandal, da ga tako dramatično nazovem, proizveo, podsjetio me na školski sat matematike i pad ravnala (mrzio sam to, i matematiku, i ravnala). Siguran sam da vas zanima kako je moja ruka utrnula i samo ću vam reći da držanje ruke u zraku preko 2 minute ima bar jedan nedostatak i zasigurno nikakvih prednosti (dok nastavljate čitati slobodno pokušajte držati ruku u zraku). Jebene oklade. Prikupim u roku sedam sekundi nekoliko predmeta koji su ležali na hladnim i nekad čistim pločicama i vratim ih na stol. Napokon se upućujem prema wc-u. Da sam znao da će mi se to dogoditi krenuo bih ranije.
Dolazim pred njihova vrata te ih suzdržano gurnem nogom i ispratim rukom kako se djelatnica koja me promatra i čisti moj nered ne bi uzrujala (kao da je to zaposlenima u McDonaldsu dopušteno). I sami znate kako kvake na vratima služe kao odličan prijenosnik nebrojenih bakterija. Ulazim unutra te sa svoje lijeve strane susrećem očekivani umivaonik i iznad njega ogledalo. S namjerom da operem ruke i malo se osvježim dižem polugu kako bi voda počela teći. Jedan sam od onih koji ruke peru prije negoli obavljaju nuždu s obzirom da se puno više bakterija nalazi na mojim rukama nego na penisu.
Ispravljam se iz pognutog položaja umivanja u kojem sam bio, još uvijek držeći hladne i mokre ruke na mojem licu. Meditacijskom sporošću i slow motion efektom spuštam ruke s mojih očiju prema bradi. U TOM TRENUTKU...


Post je objavljen 16.10.2008. u 08:56 sati.