Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

O teoriji ludog švabe...

Ponekad pomislim da smo stvarno kao male pčelice, ne mislim zato jer radimo jednolične poslove do smrti nego više ono, univerzalni um, ukupno znanje čovječanstva... jel moguće da je sve svima dostupno..?

Khm, uglavnom...

Ima sad već sigurno pola godine pa možda i godinu otkad smo Zoky, Freakout i Ja smišljali pomagala koja bi povećala produktivnost radne snage. Mislim da je Zoky prvi došao na ideju hranilice koju bi pričvrstili ljudima na bradu, kasnije smo samo tu osnovnu ideju razradili. Nazvali smo je Bradojed. Dakle, radilo se o vrečici koja bi sadržavala hranu i ljudi ne bi morali koristiti pauze da bi jeli, jednostavno bi jeli dok rade, a hrana bi im se nadosipavala po potrebi iz spremnika na leđima.
Kasnije smo još smislili i par zgodnih dodataka na osnovni model, kao što je recimo model za pušače.
Ja, koji sam uvijek malo naginjao paranoji upozorio sam da bi trebali malo tiše govoriti jer bi nas netko mogao prisluškivati i ukrasti nam izum...

Iz toga se posljedično rodila i ideja o korištenju golubova u svrhu prisluškivanja. Razmislite, nije li to savršeno? Golubova po gradovima ima na sve strane, nitko na njih ne obraća pažnju dok mu se ne poseru na glavu ili auto. Golubovi bi se, dakle, blago modificirali, postali bi svojevrsti kiborzi, biomehanički organizmi, izvana bi izgledali kao obični golubovi, osim što bi umjesto jednog oka imali malu kameru. Unutar glave bi bio i vrlo osjetljivi usmjerljivi mikrofon a umjesto ionako gotovo beskoristnog mozga moćni procesor koji bi usmjeravao goluba...
No, to je neka druga priča, malo sam skrenuo s teme, jeli.

Uglavnom dakle, Bradojed!

A evo šta su legende s TheOnion.coma objavili prije par mjeseci, dakle puno poslije našeg malog brainstorminga!

Pogledajmo:




Nevjerovatno!

Znam da neki vjerovatno sumljaju u točnost iznesenih podataka, ali nema veze, nije bitno.


A evo i relativno slične situacije:

England, what the hell?

Pazite, fotografija je objavljena 13.10. ove godine! A evo šta sam ja pisao još davne 2005. kao jedan od prvih postova:

" POTATOBERRY
Mada i dalje ima dosta onih koji su protiv GMO-a i modificiranje hrane, mi koji volimo uvijek novo i ukusnije možemo se veseliti novom proizvodu američke tvornice genetski modificirane hrane "GMO Internacional", naime oni su proizveli novu vrstu povrća/voća, tvz. POTATOBERRY, to je fenomenalana kombinacija svega najboljeg iz krumpira i jagode! Ima oblik krumpira crvene boje koji je u sredini mekan kao jagoda.
Uzgaja se pod zemljom ili u podrumima u otopini vode i kalijevog nitrata i nešto malo šećera.

POTATOBERRY je odlična za kolače (može se i kuhati, a da ne promjeni okus), torte (ugodna je oku), može je se jesti i sirovu, ali mora odstojati 6 sati u pošećerenoj vodi, a može se i pržiti u ulju (odlična je za pomfrit - koji ima specifičan okus, sličan pečenim jagodama).

Uskoro se očekuje i na našem tržištu.
"

evo di je i originalni post.

Ok, naravno ne zna se otkad je fotografija, ali nisam je vidio do pred neki dan. I ok, Blog.hr dopušta objavu postova unazad ali to nisam napravio.
Opet, ne mogu dokazati bez opravdane sumlje, ali i sumljam da ikoga i zanima...

Al meni se čini da me nekoliko golubova prati već par dana...





Post je objavljen 21.10.2008. u 20:03 sati.