Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znkilok

Marketing

Žnk "Vukovar" 7-1 Žnk "Ilok", izlet u Bizovac...

Susret s Vukovarom odigran je prije dva tjedna. Prošlo kolo bili smo slobodni, a ovo kolo igramo sa Beketincima kod kuće.

Izgubili smo od Vukovara 7:1, a opet smo poveli.

Utakmica je počela, igralo se na obje strane, bilo je ljepih akcija sa jedne i sa druge strane. Sve do jednog kobnog prekršaja naših protivnica nad Renatom Vojvodić. Taj prekid smo iskoristili te je Željka Funduk zabila svoj drugi gol ove sezone i to iz slobodnoga udarca sa nekih 20 metara. Teren je bio pun rupa te je on " pripomogao" u davanju gola.

Nakon gola igralo se još malo, te protivnice izjednačuju. Još uvijek smo se držali i napadali i bili ravnopravni s njima,a onda dva gola zaredom. Kod trećeg pogotka isključena nam je igrači zbog preoštrog starta u 20 minuti susreta. Do kraja poluvremena dobili smo još jedan gol, te sa rezultatom 4:1 otišli na poluvrijeme.

Počelo je drugo poluvrijeme i igrali smo sa igračem manje. Veći dio utakmice odigravao se na našoj polovini igrališta, ali igračice su se odlično branile te je bilo teško zabiti gol. Branili smo se i držali tih 4:1, a onda nakon naših pogrešaka smo dobili još 2 gola. A zadnji gol koje su Vukovarčanke dale bio je predivan, njihova noba igračica zvana " Bugy" zabila je predivan gol iz slobodnoga udarca. I stavila točku na i.

Čestitamo našim protivnicama, zasluženo su nas pobijedile, ali ne predajemo se, viditi ćemo se mi još u Iloku.

Bizovac

Ovo kolo bili smo slobodni te smo se zaputili u Bizovac. Išlo je malo igračica, ali unatoč tome mala hrpica igračice se odlično zabavila.

Bilo je predobro, te se nadamo da će sljedeći put svi ići.

Toliko o Bizovcu i slobodnom kolu.

Ovo kolo igramo kod kuće,a također i sljedeće. Svi smo sretni zbog toga jer najbolje igramo kod kuće. Domaći teren je ipak domaći teren.

Igramo sa Beketincima, i ne očekujemo ništa. Nadamo se da ćemo pružiti dobru, srčanu i timsku igru, te pokazati da i mi znamo igrati nogomet.

Utakmica je u 14h u subotu, na Fruškogorcu. Pozivamo sve koje možete da dođete, jer nam treba vaša podrška.
Sutra je trening u 16:30h, također na Fruškogorcu. Da nadodam ovaj tjedan i naše juniorke treniraju s nama jer svi idemo u istu smjenu. Toliko zasada, pozdrav !

Post je objavljen 15.10.2008. u 18:40 sati.