Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojblogbrlog1984

Marketing

DANI PIVA U OSIJEKU

Kao i svake godine, tjedan dana, u razdoblju rane jeseni, odvojeno je za svakodnevne gala koncerte u velikom šatoru u Osijeku. Šator nekad bude postavljen u Tvrđi, a nekada preko rijeke Drave, kod katakombi, malo dalje od bazena Copacabana. Točilo se, naravno, osječko, a upad je bio besple.

Kako "Dani piva" zvuči rockerski, hip hoperski, odnosno, ukratko, buntovno, tako nastupaju i buntovne skupine ilivam glazbene grupe.

Nemam pojma tko je nastupao tijekom cijelog tjedna, znam samo da je dan prije praznika, (8.10 Dan nezavisnosti), znači 7.10, nastupao 3ki stil (vulgarni buntovni osječki hip hoper kojemu Croatia records nije dala da izda album, jer je prevulgaran), Nigrutin (za kojeg nikad prije nisam čula, a rulja koja je bila, itekako je) i Elemental koji su me oduševili svirkom koja zaista dobro zvuči.. Svakako smo kontali ići na taj koncert, jer sutradan sam mogla spavati do mile volje, jer ne radi se!! Sutradan, 8.10. nastupali su Zabranjeno pušenje, ali nismo išli, jer se sutradan radilo. Al' inače zaista volim pušenje... (Zabranjeno pušenje, pervertiti sretan)

Image and video hosting by TinyPic
Elemetnal

Image and video hosting by TinyPic
Remi

Povod za koncert, u biti, je bio 3ki, jer on je poštar, a i moj dečko je poštar sretan, pa se oni tako znaju... Prije koncerta smo se pripremali slušajući 3ki-jeva vulgarna do bola, 2 albuma. Brate mili, zaista ga kreše, al' je dobar (i fizički i umjetničko sretan). S 3ki-jem smo se trebali naći nakon gaže, ali ga nismo uspjeli dobiti na mobitel. Jbg...

Image and video hosting by TinyPic
3ki stil

Image and video hosting by TinyPic
Nigrutin

Nažalost nemam ni jedne svoje slike, bili smo daleko za moj fotić, pa su slike loše za blog. Stavila sam, evo, ekipu nakon koncerta, jer, tada je najslađe u sebe utrpati milju kalorija, ali šta ćete, kad je gušt pojest' jedan hambić poslije tone piva.

Image and video hosting by TinyPic

Svi su bili uživo, to je kod mene uvijek veliki plus. Jer, ako si glazbenik i umjetnik, pokaži što znaš, zar ne?

Pogledajte spotove na Youtube-u:

Elemental - Zašto te imam

3ki stil - Ukroti zmiju

Nigritin - Live

Sve u svemu, bilo je super, kao i uvijek na osječkim danima piva...


Post je objavljen 14.10.2008. u 19:26 sati.