Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/partizana

Marketing

Točka na i

Da, otišla sam, naravno. Znala sam da ću otići onog trena kad sam pisala prethodni post. Zašto? Ne znam zapravo. Pričala sam o tome s curama svojim i nekako smo došle do zaključka da sam jednostavno takva, volim stavljati točku na i i točku na kraju rečenice. Istina. Zanimalo me što će reći ovoga puta, kako će razgovor teći, što će uslijediti nakon razgovora, a da, zanimalo me i kako izgleda i kako će se ponašati prema meni. Ruku na srce, davnih dana sam je prestala gledati kao eventualan love interest ali mi je na neki perverzan način godila količina pažnju koju mi je pridavala osoba koja bi mogla biti s bilo kime a odabrala je mene.

Prvo sam se nećkala, pa pričala s curama, pa s Kikom, kojoj se naravno kosa diže od svega vezanog uz Anitu ali razumije moju potrebu za stavljanjem točaka na krajeve raznih rečenica i poglavlja u životu, tako da je samo ustvrdila da nisam normalna i zaprijetila da nakon kave, sastanka, ne želi slušati nikakva pojašnjenja ukoliko se Anita ponovno „zakvači“ i počne me daviti. Fair enough.

Odlučila sam se ne javljati, ali me navukla još jednim smsom u kojemu je stajalo da skroz razumije da se ne želim sastajati s njom i da mi ne zamjera. E, onda sam ja pomislila… ne znam što… ništa pametno očito… i uzvratila joj da naravno može kava i to odmah ujutro u njezinom najdražem kafiću Čarliju.

Evo s odmakom od par dana pišem da je super sve prošlo. Brbljale smo skoro sat vremena o svemu živome. Nije više s Markom, ako nekoga uopće zanima, nego sretna i sama, navodno. Na jesen seli u Zagreb, što mi je malo bilo „jao, zašto?“, ali dobro, nije zbog mene, mora zbog posla.
Ne znam i dalje zašto, ali kao da sam malo bila razočarana time da me nije davila kako sam divna i prekrasna i poslije danima opsjedala, valjda mi je na neku perverznu foru to godilo. Kika kaže i dalje da nisam normalna.

Malo mi je digla živac to poslijepodne kad sam s curama sjedila na suncu poslavši sms tipa, zaboravila sma ti reći u kojoj sam sobi, pa broj sobe, pa ako stigneš još doći prije koncerta (Alicia, jao kako pjeva a kako je zgodna!) navrati. Odgovorila sam, hvala, ali ne stignem, moram na kafic s curama a onda po Kiku i na koncert. Pa je odgovorila sa super, have fun, čujemo se.

I to bi bilo to. Ako bude još nešto, javim vam.

P.S. Danas na RTL-u duhoviti tinejdžerski film Mean Girls s jednom od meni najseksi žena na svijetu - Tinom Fey - u ulozi profesorice ali i scenaristice, don't miss.

Post je objavljen 14.10.2008. u 15:29 sati.