Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Komentari, aktualnosti i ... naravno "čaj"

Nekoliko vaših komentara odnosi se na B momčad.
Koliko vidim postoje različita mišljenja o tome zašto je posljednja utakmica ove momčadi, unatoč pobjedi (2:3), registrirana kao izgubljena (3:0). Ako se radi o neizrađenim iskaznicama treba provjeriti gdje je zapelo. Ako se pak radi o neobavljenim liječničkim pregledima, u NK Dubravi smo dobili odgovor da brigu o tome vodi klub za kojega igra B momčad. To nikako ne znači da roditelji o tome nisu trebali biti obaviješteni putem roditeljskog sastanka u svojem matičnom klubu. Što se tiče rezultata B momčadi objavljujemo ih kada o njima dobijemo informaciju. Kako ovaj blog uređuju dva roditelja, sve vas ostale ljubazno molimo za suradnju kako bi stranica bila što ažurnija, atraktivnija i čitanija. Rado ćemo objaviti svaku vijest i sliku o ovoj i bilo kojoj drugoj ekipi NK Dubrave mladeži koju nam pošaljete. Do sada je ovu mogućnost koristio jedino tata Živac koji nam između ostaloga jedini i šalje izviješća o B momčadi. Hvala Živcu na suradnji i svima vama ostalima koji nas pratite.

Osim što za vrijeme treninga teoretiziraju, roditelji su i jako vrijedni. Ispred svlačionice je zasvjetlio reflektor, a za taj sretan događaj osim Nikole Tesle najzaslužniji su tata Kranjec, Mustapić i Galić (prvi kupio a druga dvojica postavila isti). Već smo spominjali tatu Lopara koji je sanirao poplavu u svlačionici, a iz povjerljivih izvora saznajemo da će nas na početku proljetnog dijela sezone dočekati pofriškane i dotjerane svlačionice.
Zaista se na Klaki u poslijednje vrijeme ozbiljno radi i to, osim brižnim roditeljima, treba zahvaliti oružarima Maloči i Dodiću. Koliko čujem u planu je da, kao što su to učinili sa glavnim, dotjeraju i teren na kojem treniraju naši klinci. Naime, pratite li sagu o umjetnoj travi na Klaki jasno vam je da tempom "jedan naprijed nazad dva" umjetna trava neće tako skoro stići na Klaku. Ali naša opsjednutost tom famoznom umjetnom travom ne bi bila tako izražena da imamo, osim glavnog, barem još jedno pristojno uređeno igralište (travnato, izravnato i sa pričvršćenim golovima). Ovo zvuči već mnogo realnije i u okvirima izvedivosti, zar ne? Barem nešto dok ne stigne njezino veličanstvo - umjetna trava!

Sve ovo uvodi nas u drugi dio razgovora sa predsjednikom Paclikom. Ugovor sa Holdingom još nije potpisan kao što nije niti realiziran plan Vijeća četvrti postavljanja ormarića i javne rasvjete u vrijednosti 350.000 kn. (!!!???) Uvidjevši da su umjetna trava i rasvjeta ipak pitanja visoke politike, skrenuli smo naš razgovor na manje opće i puno jednostavnije teme. Pojedini nedostaci su u međuvremenu riješeni (vidi gore), ali me je zanimalo slijedeće:
- Smeta li ikoga (osim mene) potrgana natpisna tabla kluba?
- Hoće li tribina biti uskoro barem djelomično natkrivena?
- Možemo li očekivati da klub sudjeluje u troškovima nabave opreme ili putovanja na turnire?
G. Paclik dao nam je odgovare: ako će biti izvedivo, uskoro bi trebala biti postavljena nova svjetleća natpisna tabla na mjestu stare; tribina je već trebala biti natkrivena ali... i dalje se intenzivno radi na tome; klub može od trgovaca sportskom opremom tražiti povoljniju cijenu, ali radi ograničenih sredstava (tj. nepriliva namjenskih sredstava iz grada/Holdinga) ne može sudjelovati u troškovima nabave kao niti u troškovima sudjelovanja na turnirima. Predsjednik je zahvalio roditeljima na dosadašnjem trudu i apelirao na obrtnike i poduzetnike Dubrave da se jave ako mogu na bilo koji način pomoći klubu.
Zaključak: Želi li klub da njegova mladež i dalje postiže iznadprosječne rezultate kao i do sada, te zadrži epitet najvećeg i najtrofejnijeg kluba u Dubravi morat će se čitava Uprava malo više potruditi oko uvjeta rada. Jer koliko god oni ovisili o "nekom drugom", Uprava je jedina odgovorna članovima kluba. A što se tiče roditelja, uvijek će nas biti dovoljno da koliko toliko pomognemo klubu radi naše djece , ali nikako ne smijemo biti jedina karika u lancu kojoj je do njih stalo.


Post je objavljen 14.10.2008. u 07:49 sati.