Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkjelsa

Marketing

RK ''Jelsa'' - RK ''Olimpija'' Vodice

RK ''OLIMPIJA'' VODICE - RK ''JELSA'' JELSA 22-24 (10-11)

3. HRL-JUG - MUŠKI - 2. KOLO
OŠ ''Vodice'' Vodice, gledatelja :100
Suci: Mario Lovaković - Joško Lovaković (oba Split)
Nadzornik: Siniša Rudić (Biograd n/m)

RK ''Jelsa''
Mileta(7+1),T. Gamulin (11+1); Potočnjak 1, Marijan 8, Matković 1(1), Salija 2, D. Carić 2, M. Gamulin, K. Carić 7, Pavičić-Ivelja, Grgičević 3, Mišković;

Opomene: Potočnjak, Carić, Mišković
Isključenja: M. Gamulin 4 min, Mišković 4 min


S početkom u podne RK ''Jelsa'' je odigrala 2.kolo 3.HRL-jug sa ekipom iz Vodica. Jelsa je stigla bez Belića i Drnasina. Utakmica je započela formacija: na krilima D.Carić-K.Carić; vanjska linija: M.Gamulin-Marijan-Matković te na crti Potočnjak.
Utakmica nije nego počela, a Matković se diže na šut i pada nezgodno na lakat te izlazi iz igre.Unatoč tome, ''Jelsa'' je od početka preuzela terensku inicijativu te pokazala da želi pobjedu. Za vrijeme prvog poluvremena tu inicijativu nisu uspjeli prenijeti u rezultat. Što suci svojim dvojbenim odlukama, a što mi našim greškama. Rezultat je na poluvremnu bio 11-10 u našu korist.
Drugo poluvrijeme je počelo isto kao i završetak prvog. Jelsa bi otišla na +2 i umjesto odvajanja na više razlike neke greške(što naše, što sudačke) bi nas zadržale na toj prednosti. Šteta, jer je razlika mogla biti mnogo veća nego što to rezultat pokazuje. Jelsa niti u jednom trenutku nije bila u rezultatskom deficitu.
Sve u svemu zaslužena pobjeda Jelšana koji odlaze kući sa nova 2 boda u džepu.

U četvrtak igramo kup utakmicu protiv ''Krlinika'' u Splitu.

Informacije o obranama sam zaprimio od vratara tako da to nije 100% točan podatak.

Post je objavljen 13.10.2008. u 23:26 sati.