Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

TKO SUDI 2.HMNL-sjever i TKO JE DELEGAT u 2HMNL-sjever

--- Evo prošla su dva prvenstvena kola seniora i moramo se osvrnuti na dosadašnje suđenje i obavljanje delegatske dužnosti. Sve utakmice su prošle u najboljem redu prema našem saznanju i bez primjedba na suđenje i primjedbe na obavljanje delegatske dužnosti.
SUCI - SUĐENJE
--- Kada se malo bolje pogleda tko sudi našu 2.HMNL-sjever vidimo da su sudili 11 sudaca sa liste 1.HMNL (52 suca na listi) , jednu utakmicu su sudili Grubač,Crnčić,Tomić,Janošević,Haban a dvije utakmice sudili Beatović,Čulina,Vukušić, Modrić,Jureša a tri utakmice sudio Barun. Dok sa liste sudaca 2.HMNL-sjever ( 27 sudaca na listi ) sudili su samo 3 suca : jednu utakmicu Lang i Holsinger a dvije utakmice Dobrović.

---- Klubovi 2.HMNL-sjever trebali biti obaviješteni od POVJERENIKA SUĐENJA gospodina Marijana Dobrovića zašto je to tako i zašto ligu ne sude suci sa liste druge lige. Ne znamo dali se dogodilo da su samo tri suca (Hrvoje Dobrović , Krešimir Lang i Kristijan Holsinger) položili teoretsku i fizičku provjeru na SEMINARU ili su ostali suci njih 24 otkazali suđenje zbog zauzetosti suđenja velikog nogometa ili privatne spriječenosti ili povrede ili nečeg drugog tojest neopravdano su otkazali i dali je onda Povjerenik te suce kaznio NE SUĐENJEM neko vrijeme.

---- Povjerenik da obavijesti sve klubove (putem internet stranice 2 HMNL-sjever) koji su suci na listi i koji su uspješno POLOŽILI (teoriju i fizičku spremu) i koji nisu i imena sudaca koji su odgodili utakmice ( razlog ) i koji je sudac kažnjen vremenski ne suđenjem radi odgode.
---- Želja nam je da sude suci sa liste suđenja 2 HMNL-sjever . Znamo da mogu i suditi suci sa liste 1.HMNL.

DELEGATI - DELEGATSKA DUŽNOST

--- POVJERENIK Lige 2.HMNL-sjever da objavi listu delegata 2 HMNL-sjever i tko je uspješan bio na seminaru ia tko ne , kao i to dali je tko odgodio obavljanje dužnosti (i razlog) i dali je tko kažnjen .
----- Do sada je 10 delegata vršilo dužnost : dva puta Zdenko Paltrinieri i Stipo Perić a jednom Damir Stipković,Nedeljko Kozlovac,Željko Franić,Anton Šumić,Franc Božić,Branko Kušan,Vlado Šobota i Marijan Klepo.

NEKA SE OBJAVE (internet stranica 2.HMNL - sjever) OD SVIH SUDACA I DELEGATA BROJEVI ŽIRO RAČUNA i BROJ BANAKA ADRESE STANOVANJA I BROJ TELEFONA RADI PLAĆANJA TAKSE I KONTAKATA.





Post je objavljen 12.10.2008. u 11:00 sati.