Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Prva numera Baneta Nedovića

NAKON RASPADA GRUPE “NO NAME”, JOŠ JEDAN NJEN ČLAN ODLUČIO DA ZAPOČNE SOLO KARIJERU

Podgorica - Nakon što je napustio grupu “No Name” Bane Nedović je riješio da nastavi solo karijeru. On je nedavno snimio i svoj prvi singl nazvan “Nema mi nje”.
-Za pjesmu sam emotivno vezan, jer ona opisuje moje trenutno emotivno stanje. Nikad ne bih mogao da snimim numeru u kojoj ne pronalazim sebe. Volio bih da svi ljudi koji je budu čuli, osjete istu onu emociju koju sam ja osjećao dok sam je snimao u studiju - istakao je Nedović.
Autor aranžmana i koautor muzike za Banetov prvi singl je njegov brat Dalibor Nedović koji je autor i numere “Moja ljubavi” sa kojom je na posljednjoj “Evropjesmi” pobijedila grupa “No Name”. Daliboru je oko muzike “pomogao” Zoran Mučalica koji je ujedno i autor teksta.
- Sad sam u fazi prikupljanja sredstava za realizaciju spota. Nadam se da ću uskoro ekranizovati pjesmu “Nema mi nje”, a promocija spota bi se desila do kraja godine - otkrio je Nedović, dodajući da bi, ako sve bude teklo po planu, do kraja sljedeće trebao da objavi i svoj prvijenac.
Na pitanje da li će na njegovom prvijencu neke pjesme raditi i nekadašnji članovi grupe “No Name” koji su se već dokazali i na tom polju, Nedović je odgovorio:
- Ne vjerujem, ipak ću se osloniti na sebe i sam ću raditi numere koje će biti objavljene na mom prvijencu. Kompozicije koje ću uvrstiti na album biće raznolike i neće imati mnogo sličnosti sa onim što sam radio kao član grupe “No Name” - zaključio je Nedović.


Post je objavljen 13.10.2008. u 13:38 sati.