Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcbarcelona1899

Marketing

Henry nervozan jer se piše samo o njemu

Napadač Barcelone Thierry Henry demantirao je novinske napise o tome da bi se već u siječnju mogao vratiti u Premeirship, to jest da bi, nakon ne baš blistavog perioda na Camp Nouu, mogao napustiti Barcelonu.

Image and video hosting by TinyPic
Henry nije mogao skriti svoje razočarenje!

Henry, nekad prva zvijezda Arsenala, istaknuo je da glasine o mogućem transferu u Manchester City nemaju temelja i da mu sasvim odgovara sistem rotacija na kojem inzistira trener Barcelone Pep Guardiola.

'Jedina stvar koja je sada sigurna jest da te priče novinara o Manchester Cityju i drugim stvarima o mojoj karijeri moraju prestati. Ostajem u Barceloni. Igrao sam tri utakmice u Primeri i postigao dva gola. Propustio sam dvije utakmice, zbog toga što sam bio bolestan', rekao je Henry za 'France Football'.

Henry je dodao da bi se mediji trebali posvetiti i drugim igračima, a ne samo da pišu o tome kako on ne igra.

'Messi je bio dva puta na klupi, Eto'o je bio dva puta na klupi, a ni Dani Alves nije igrao neko vrijeme. Trener nas rotira, ali kada dođe moj red, ne prestajete pričati o meni. Pričajte o svima. Kada Pujol ne igra protiv Betisa, kada Alves nije u ekipi, kada Messi ne igra protiv Santandera. Ako već pričate o neigranju, pričajte o svima', dodao je iznervirani Henry.

Post je objavljen 13.10.2008. u 11:44 sati.