Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

Imovina na uvid.

Ja sam zadnja koja će se buniti na golom oku izloženom ženskom poprsju, ali toliko dekoltea, kao što sam ga imala prilike vidjeti prošli tjedan, nisam vidjela otkako sam bila beba.
Ne bih se toj izložbi imovine čudila da je ljeto pa je djevojkama vruće na plus 40°C te su izvele svoje cure malo na zrak u šetnju, ali, iako jest izuzetno toplo posljednjih dana, neke djevojke su upak malkoc pretjerale.
Kao, npr. gospodična koja je jučer navratila do moje butige da malo razgleda. Onako, zgođušna mlada dama, dvadesetak godina, vrlo prijateljski raspoložena i obučena u odjeću koja je, clearly, nekoliko brojeva premala za njenu figuru. I mean, clearly.
Lijepo si nas dvije razgovaramo; ona pita Za što je ovo, a ovo, a ovo? i ja joj sve lijepo objašnjavam, a ona sve cijuće kako je to super fascinantno i zanimljivo. Kako je jedan dio asortimana izložen na pultu, tako se i ona nagnula nad njime i proučava, a ja sve gledam (a, majke mi, trudila sam se da ne obraćam toliko pozornosti) hoće li ili neće sva ta njena imovina iskočit iz tog majušnog topića i završit meni na pultu.
Najgore u svemu tome je što se ja u takvim situacijama ne mogu suzdržati, tako da sam čitavo vrijeme imala idiotski smješak na licu, što zbog dotičnog dekoltea in my face, što zbog pola galerije koja se, vjerojatno, s istim gorljivim isčekivanjem pripremala na iznenadni full disclosure.
Na kraju, izloženi primjerci su ipak ostali u koliko-toliko sigurnim granicama vidljivosti, a ja sam dobila još jednu potvrdu da taj vražiji posao trgovca u K Centru ipak nije toliko loš s obzirom na sve znamenitosti koje se mogu vidjeti.


Post je objavljen 12.10.2008. u 12:00 sati.