Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

...(samo) BOD...

Photobucket
....Dok su se naši reprezentativci razgledavali sivu Ukrajinu

Photobucket

djelili autograme i fotkali se sa curama i dečkima (posebno Srna kojeg svi vole i cjene) u Hrvatskoj se odvijala prava drama oko prjenosa..tražilo se i po internetu..na kraju smo ipak odahnuli kad se pojavila slika..iako ton nije bio baš najbolji al bolje išta nego ništa..
Bili smo bolji i dominantniji...čitavu utakmicu..


Photobucket

U prvom poluvremenu su Ukrajinci malo 'grizli' preko Ševčenka ali ništa konkretno..Moram pohvaliti njihovog golmana Pyatova,skinuo je sve što se da,branio je i rukama i nogama..Olić je bio željan igre,i Luka..Nažalost,bunker nam je donio BOD..po mnogima veliki bod..nema razloga razočarenju..možda je ona vratnica mogla biti gol,možda je Ole mogao povući koju...i Modrić..ali nema smisla sad filozofirat..možda je falilo malo i sportske sreće..možda..

Photobucket

Srna se zadovoljno smiješkao poslije utakmice,dojam je bio pozitivan,dobio je na poklon Timošćukov dres..
al jedno mi se pitanje mota po glavi-Gdje se 'izgubio' PETRIĆ??!! negdje na putu za Ukrajinu?? hoće ga gol,al ga neće prilika kod Bilića..eh..

Photobucket

I Mandžo je dobio svojih 10 minuta-umjesto Kikića Rakitića (???) al na semaforu je ostalo 0:0..remi koji je ipak zadovoljio obje strane..

dodatak, Mario Mandžukić za Ivanu (Orecku)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Post je objavljen 11.10.2008. u 21:10 sati.