Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neolina

Marketing


Evo mene opet:)
Kupis kompjuter, otplacujes ga pol godine, das dici da vode brigu o njemu i evo sta dobijes....kantu u kojoj su napravili kurslus koji ce oni lako srediti. Al to lako se oteglo i pretvorilo u ipak-ne-lako i eto....ja sam cekala, a i sta sam drugo mogla. Ma jos bi ja blog i prebolila al nisam mogla jamabti, a to mi je, vjerujte mi, tesko palo. No, nadoknadicu ja to.
Malo sam prosvrljala po vasim blogovima i vidila da ste zivi, zdravi, sritni i veseli.
Pomolimo se da tako i ostane:)
Mislim, zbog sveopce krize.
Nije da sam zlocesta, al uvijek nam ostaju samoubojstva. Ionako su u modi. Doduse na cijeni su ljubavna, u paru, po uzoru na Romea i Juliju. Mozda ljudi misle da ce i njihove ljubavi ovjekovjeciti neki novi William Shakespeare. Bojim se da su se preracunali. Toliko ih je da bi vec i W.S-u dopizdilo.
A bogme nam je i Jörg Haider danas otisao. Ma sta god ko rekao, meni se taj lik svidjao. Kako nista na ovome svijetu nije iskljucivo dobro i lose, tako i on u nekim stvarima iz proslosti, vidi dobre stvari....i u pravu je. I steta da je otisao.
Nego, gledam dnevnik, i cuh mileni glasic nases predsjednika. Ko o cemu on opet o NOB-u. Taj covjek kao da nezna o nicemu drugome. Jos nije izasao iz NOB-u. Malo se covjek pogubio. Ispred njega hrpa fosila, iskolacila oci i naculila usi. Zar oni jos vide i cuju???. Zar jos ima zivih iz NOB-a??? Ja bi bila ruku u vatru stavila da su davno izumrli, kad ono, puna dvorana pozorno slusa (a cuju li?) tragi-komicara-miljenika nacije. Mozda ih netko proizvodi? Za Boga miloga, nemoze ih biti toliko, po nikakvoj logici.
No, valja ici na jamb, prsti me svrbe



Post je objavljen 11.10.2008. u 20:21 sati.